Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες του Νίκου Γαβαλά: «Κανένα ψέμα δεν αντέχει στον χρόνο»

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς, έκανε ένα ποστάρισμα σήμερα (21/3) με νόημα, αφού πρώτα αναφέρθηκε στην κατάσταση που ζούμε λόγω του κορονοϊού, σημειώνοντας πως οι Πειραιώτες μένουν σπίτι.

Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες του Νίκου Γαβαλά: «Κανένα ψέμα δεν αντέχει στον χρόνο»

Ο Νίκος Γαβαλάς έκανε ένα ποστάρισμα σήμερα (21/3) με νόημα, αφού πρώτα αναφέρθηκε στην κατάσταση που ζούμε λόγω του κορονοϊού, σημειώνοντας πως οι Πειραιώτες μένουν σπίτι.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός κάνει λόγο για τις αντοχές και τα όριά μας που δοκιμάζονται αυτές τις μέρες, σημειώνοντας πως πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας: «Θα δοκιμάσουμε τις αντοχές μας, τα όριά μας. Θα αναλάβουμε ευθύνες. Και θα πρέπει να αποδείξουμε στην πράξη πως είμαστε υπεύθυνοι, όχι μόνο για τις πράξεις μας αλλά και για αυτά που τελικώς δεν θα κάνουμε. Εμείς στον Ολυμπιακό μένουμε στο σπίτι».

Στο φινάλε ο Νίκος Γαβαλάς ανέφερε πως «κανένα ψέμα δεν αντέχει στον χρόνο. Για την ακρίβεια, ούτε λίγες ώρες δεν άντεξε».

Αναλυτικά η ανάρτηση του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκου Γαβαλά, στον προσωπικό του λογαριασμό σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης:

«Είναι βέβαιο πως μπήκαμε σε μία νέα εποχή. Θα δοκιμάσουμε τις αντοχές μας, τα όριά μας. Θα αναλάβουμε ευθύνες. Και θα πρέπει να αποδείξουμε στην πράξη πως είμαστε υπεύθυνοι, όχι μόνο για τις πράξεις μας αλλά και για αυτά που τελικώς δεν θα κάνουμε.

Εμείς στον Ολυμπιακό μένουμε στο σπίτι. Ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών. Δεν αφήνουμε στην τύχη τους τα πράγματα, γιατί σε αντίθετη περίπτωση δεν γίνονται ορθά.

Παρεμπιπτόντως, κανένα ψέμα δεν αντέχει στον χρόνο. Για την ακρίβεια, ούτε λίγες ώρες δεν άντεξε...».