Ολυμπιακός: Στα σπίτια τους με τον καλύτερο εξοπλισμό (pic)

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού είναι κλεισμένοι στα σπίτια τους, σε ανοιχτή γραμμή με τους ανθρώπους της ομάδας κι έχοντας τον καλύτερο εξοπλισμό για να κάνουν τη δουλειά τους.

Ολυμπιακός: Στα σπίτια τους με τον καλύτερο εξοπλισμό (pic)

Κλεισμένοι στα σπίτια τους είναι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού κι έχοντας πάρει αυστηρές οδηγίες από τους ανθρώπους της ομάδας του Πειραιά. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι σε ανοιχτή γραμμή με τα μέλη του τεχνικού επιτελείου προκειμένου να ακολουθούν τα προγράμματα που τους έχουν χορηγηθεί κι επιπλέον να τηρούν όλους τους κανόνες υγιεινής.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν συστήσει στους ποδοσφαιριστές να μένουν στο σπίτι τους, να αποφεύγουν τις περιττές μετακινήσεις και να προσέχουν ακόμη κι από πού παραγγέλνουν φαγητό.

Το βασικό είναι πως θα πρέπει να ακολουθούν τα προγράμματά τους έτσι ώστε να διατηρούνται σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση και να είναι έτοιμοι να αγωνιστούν όταν αυτό αποφασιστεί. Οι ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών έχουν εξοπλιστεί με τα τελειότερα μηχανήματα προκειμένου να κάνουν όσο το δυνατόν καλύτερα τη δουλειά τους.

Χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία που ανάρτησε ο Γιώργος Μασούρας, ο οποίος κάνει την αποθεραπεία του στο σπίτι σε ειδικό μηχάνημα. Ο Ολυμπιακός όλες αυτές τις ημέρες παρέχει τα πάντα στους παίκτες του προκειμένου να κάνουν σωστά τη δουλειά τους.