Έτσι περνάνε τις μέρες τους στο σπίτι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού (pics)

Ο κορονοϊός έχει… κλείσει στα σπίτια τους, τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και ο καθένας βρίσκει κι έναν διαφορετικό τρόπο για να περάσει τη μέρα του.

Έτσι περνάνε τις μέρες τους στο σπίτι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού (pics)

Η καθημερινότητα μας άλλαξε από τη μία μέρα στην άλλη. Οι πόλεις άδειασαν, οι δρόμοι ερήμωσαν και ο κόσμος κλείστηκε στα σπίτια του. Νέα δεδομένα για τις ζωές όλων μας, που πλέον άπαντες είμαστε υποχρεωμένοι να περνάμε αρκετές ώρες εντός σπιτιού και να βρίσκουμε τρόπους για να γίνονται αυτές εποικοδομητικά.

Toilet paper challenge: Παίζουν με το χαρτί υγείας Χασάν, Καφού, Ιντέγε, Ανδρούτσος (vids)

Κάπως έτσι κυλάει και η ζωή των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού. Άφησαν τον Ρέντη, άφησαν τα γήπεδα και κλείστηκαν στα σπίτια τους. Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς καλούνται να περάσουν τις ώρες τους όσο καλύτερα γίνεται. Κανείς δεν έχει φύγει από την Ελλάδα, όλοι παραμένουν στη χώρα μας και ακολουθούν τα προγράμματα τους.

Η… κόντρα του Φορτούνη με τον αδερφό του στο ποδοβόλεϊ (vids)

Η πλειοψηφία των παικτών μοιράζονται αυτές τις στιγμές στα social media με τους ακόλουθούς τους. Άλλοι περνάνε αρκετές ώρες μαζί με τις οικογένειες τους Βρήκαν την ευκαιρία λόγω αυτού του εγκλεισμού να παίξουν λίγο περισσότερο με τα παιδιά τους.

Ο Ζοσέ Σα για παράδειγμα έκανε ανάρτηση στην οποία διακρίνεται να κάνει βάρη με την κόρη του. Ο Κώστας Τσιμίκας από την πλευρά του παίζει playstation, ενώ οι Μπόμπι Αλέν και Εμρέ Μορ ανάρτησαν φωτογραφίες που προπονούνται εντός των σπιτιών τους.

Αρκετοί καθημερινά βάζουν φωτογραφίες και βίντεο από τις δραστηριότητες τους. Θυμίζουμε πως ο Κώστας Φορτούνης βρίσκεται στην Καλαμπάκα όπου έπαιζε ποδοβόλεϊ έχοντας αντίπαλο του τον αδερφό του. Οι Καφού, Χασάν, Ομάρ ανταποκρίθηκε στον "χαρτί υγείας challenge". Όλοι εφευρίσκουν διάφορους τρόπους προκειμένου να κυλάει ο χρόνος τους και παράλληλα προτρέπουν και τον υπόλοιπο κόσμο να μείνει στο σπίτι του και να βοηθήσει στον περιορισμό του κορονοϊού.