Βιεϊρίνια: «Δεν είναι ώρα να μιλάμε για το συμβόλαιο»

Για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια εκείνο που προέχει αυτή τη στιγμή είναι να βγουν όλοι υγιείς από αυτή την περιπέτεια και όχι το θέμα του συμβολαίου του.

Βιεϊρίνια: «Δεν είναι ώρα να μιλάμε για το συμβόλαιο»

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ανακρίνονται από το κοινό και φυσικά ο Αντελίνο Βιεϊρίνια δεν θα μπορούσε να αποφύγει και την ερώτηση για το συμβόλαιο του. Το θέμα του αρχηγού της ομάδας της Θεσσαλονίκης απασχολεί τον κόσμο και θα ήθελε να μάθει τι ακριβώς συμβαίνει με το μέλλον του.

Βέβαια οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί σε ευνοούν τέτοιου είδους συζητήσεις. Τα πάντα έχουν παγώσει, αγωνιστικές δραστηριότητες δεν υπάρχουν, ενώ και αυτά τα θέματα έχουν πάει πίσω.

Κάπως έτσι και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια απάντησε στον κόσμο που τον ρώτησε πως δεν είναι η κατάλληλη ώρα για να γίνουν τέτοιες συζητήσεις. Εκείνο που προέχει για τον αρχηγό του ΠΑΟΚ είναι να βγουν όλοι υγιείς από αυτή την περιπέτεια και τον εφιάλτη που βιώνει η Ελλάδα, αλλά και ολόκληρη η Ευρώπη.

«Δεν έχουμε συζητήσει ακόμη για καινούργιο συμβόλαιο, νομίζω ότι με αυτό που περνάμε τώρα - δεν είναι το timing να συζητήσουμε για αυτά. Ας βγούμε όλοι υγιείς και θα το συζητήσουμε», δήλωσε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια.