Βαλμπουενά, ο πιο ακριβοπληρωμένος στην Ελλάδα και τo 2021!

Ο Ματιέ Βαλμπουενά που υπέγραψε πρόσφατα την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό, θα παραμείνει και του χρόνου ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του ελληνικού πρωταθλήματος.

Βαλμπουενά, ο πιο ακριβοπληρωμένος στην Ελλάδα και τo 2021!

Ο Ολυμπιακός την πρώτη του μεγάλη «μεταγραφή» ενόψει της νέας σεζόν, την έκανε με την ανανέωση του συμβολαίου του Ματιέ Βαλμπουενά! Ο Γάλλος που θα συνεχίσει στο λιμάνι έως και το καλοκαίρι του 2021, εξ αρχής επιδίωκε να μείνει ακόμη μία σεζόν στους «ερυθρόλευκους».

Τα κατορθώματά του είναι γνωστά. Οι ασίστ του επίσης γνωστές... Όταν σε μία σεζόν έχει 22 ασίστ σε σύνολο 33 αγώνων, όσο να ‘ναι πρόκειται για στοιχεία που ακόμα κι αν δεν παρακολουθεί κάποιος κάθε Κυριακή τις εμφανίσεις του, δεν περνούν απαρατήρητα. Στην Τουρκία ακόμα δεν μπορούν να χωνέψουν πώς η Φενέρ δεν κατάφερε το περασμένο καλοκαίρι να τον κρατήσει.

Ο Βαλμπουενά λοιπόν υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η διοίκηση τού πρόσφερε ακριβώς τα ίδια χρήματα με φέτος ως καθαρές απολαβές δίχως τα μπόνους. Μιλάμε για ένα ποσό της τάξης του 1,5 εκ. ευρώ. Δηλαδή με μπόνους θα μπορέσει να φτάσει και στα 2 εκατομμύρια ευρώ, εφόσον επιτευχθούν κάποιοι όροι που έχουν μπει στο νέο του συμβόλαιο. Πάνω – κάτω δηλαδή ότι ίσχυε και φέτος.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ που θα τον θαυμάζουμε και του χρόνου στα ελληνικά γήπεδα, θα έχει ακόμα πιο αυξημένες αρμοδιότητες τη νέα σεζόν εντός αποδυτηρίων. Είναι ακόμα νωρίς να πούμε πολλά πράγματα, αλλά στο πλάνο είναι να βρεθεί και μεταξύ των αρχηγών. Όλα αυτά θα τα δούμε όμως με το που ξεκινήσει η επόμενη χρονιά.

Σε ό,τι έχει να κάνει πάντως με το συμβόλαιό του, θα είναι σίγουρα ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στην Ελλάδα και την επόμενη σεζόν. Εκτός κι αν ο Μαρινάκης «κλείσει» ένα μεγαλύτερο συμβόλαιο με κάποιον άλλον μεγάλο «αστέρα» για του χρόνου. Ο δε ΠΑΟΚ δεν έχει τη δυνατότητα να προσφέρει τέτοια συμβόλαια, γιατί θα πρέπει να αρχίσει τις μειώσεις στο μπάτζετ του λόγω του F.F.P.