Το νέο συμβόλαιο του Ολυμπιακού στον Μπα

Ο Ουσεϊνού Μπα έχει ξετρελάνει ξένους σκάουτς, ενώ την ίδια ώρα στον Ολυμπιακό είναι σε επαφή μαζί του για να τον «δέσουν» με νέο συμβόλαιο.

Το νέο συμβόλαιο του Ολυμπιακού στον Μπα

Ο Ουσεϊνού Μπα είναι ο ποδοσφαιριστής έκπληξη στον Ολυμπιακό. Αυτό που ζει ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός είναι κάτι το μοναδικό, αφού πρόκειται για ένα άλμα στην καριέρα του. Πέρσι τέτοιο καιρό πάλευε με τη Γκαζελέκ Αζαξιό να μείνει στη δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος.

Τελικά ο Μπα έφτασε στο σημείο να είναι βασικός στόπερ στον Ολυμπιακό και να παίζει σε ματς υψηλού επιπέδου όπως αυτά με Άρσεναλ και Γουλβς. Σε αυτές τις αναμετρήσεις ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός είχε την ευκαιρία να συστηθεί στο ευρωπαϊκό κοινό.

Ήδη το όνομα του συζητιέται στην Αγγλία και όχι μόνο. Αρκετοί σκάουτς έχουν υπό παρακολούθηση τον Ουσεϊνού Μπα, ο οποίος έχει όλα τα προσόντα για να εξελιχθεί σε ένα σπουδαίο κεντρικό αμυντικό. Είναι ένα παιδί, το οποίο παίζει με μυαλό και δουλεύει αρκετά κάτι που βγαίνει και στο γήπεδο.

Βέβαια οι υποψήφιοι μνηστήρες που σκοπεύουν να χτυπήσουν την πόρτα του Σενεγαλέζου και του Ολυμπιακού θα πρέπει να έχουν κατά νου ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν σκοπό να τον «δέσουν» στο λιμάνι. Οι Πειραιώτες εδώ κι αρκετό καιρό έχουν ξεκινήσει επαφές με την πλευρά του παίκτη προκειμένου να του κάνουν νέο συμβόλαιο.

Ο Μπα έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό έως το 2023, όμως, στον Πειραιά σκοπεύουν να του κάνουν αναπροσαρμογή δίνοντας του καλύτερους όρους και απολαβές. Είναι κάτι που το έχουν κάνει σε όλους τους ποδοσφαιριστές που διέπρεπαν με την ερυθρόλευκη φανέλα. Είναι λογικό λόγω των τελευταίων εξελίξεων και αυτό το θέμα να πάει λίγο πιο πίσω, αλλά από την άλλη είναι κάτι που έχει δρομολογηθεί και θα γίνει το προσεχές διάστημα.