Super League: Αναβολή στα play off-Ο Ολυμπιακός θέλει να παίξει στην Τούμπα

Ο Ολυμπιακός θέλει να πάει να παίξει στην Τούμπα, αφού τάχθηκε κατά της αναβολής των play off. Την Παρασκευή η οριστική απόφαση για το μέλλον του πρωταθλήματος.

Super League: Αναβολή στα play off-Ο Ολυμπιακός θέλει να παίξει στην Τούμπα

Το ένα πρωτάθλημα μετά το άλλο στην Ευρώπη αναβάλλονται και το ίδιο θα συμβεί και με τα play off της Super League. Η Λίγκα αποφάσισα να αναβληθεί το μίνι πρωτάθλημα, όμως, δεν υπήρξε ομοφωνία για να παρθεί οριστικά η απόφαση.

Συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός είναι αντίθετος στο ενδεχόμενο αναβολής της πρεμιέρας των play off. Οι Πειραιώτες θέλουν να πάνε την Κυριακή στην Τούμπα και να παίξουν κατά του ΠΑΟΚ για την πρώτη αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος.

Μποροβήλος: «Γίνονται διαβουλεύσεις με τις ομάδες των πλέι οφ, πάμε γι' αναβολή»

Από τη στιγμή που υπήρξε έστω και μία ομάδα, η οποία δεν συμφωνεί με την αναβολή δεν μπορεί και η Λίγκα να πάρει την οριστική της απόφαση αν και όλα δείχνουν πως δεν θα έχουμε παιχνίδια το σαββατοκύριακο. Γι’ αυτό την Παρασκευή, στις 18:30 θα πραγματοποιηθεί έκτακτο ΔΣ, προκειμένου να συζητηθεί το θέμα της αναβολής της πρεμιέρας των play off.

Δύσκολα, πάντως θα έχουμε αγώνες το προσεχές σαββατοκύριακο, αφού η εξάπλωση του κορονοϊού είναι μεγάλη και παράλληλα η κυβέρνηση παίρνει καθημερινά όλο και πιο σκληρά μέτρα.