Μποροβήλος: «Γίνονται διαβουλεύσεις με τις ομάδες των πλέι οφ, πάμε γι' αναβολή»

Σε δηλώσεις του ο Γιώργος Μποροβήλος επισήμανε πως εντός της ημέρας αναμένεται να παρθεί η απόφαση διακοπής της Super League 1 λόγω της επικίνδυνης εξάπλωσης του κορονοϊού.

Μποροβήλος: «Γίνονται διαβουλεύσεις με τις ομάδες των πλέι οφ, πάμε γι' αναβολή»

Δηλώσεις στο Metropolis έκανε ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης Γιώργος Μποροβήλος, ο οποίος ξεκαθάρισε πως είναι θέμα ωρών να παρθεί η απόφαση διακοπής της Super League 1, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, τονίζοντας πως γίνονται συζητήσεις με τις ομάδες που συμμετέχουν στα πλέι οφ.

Ο Μποροβήλος συγκεκριμένα είπε:

«Τα πράγματα είναι σοβαρά και οφείλουμε να πειθαρχήσουμε άπαντες γιατί έχουμε να κάνουμε με πανδημία. Επομένως εντός της ημέρας καλούμαστε να αποφασίσουμε για αναβολή στα playoffs και νομίζω ότι θα παρθεί αυτή η απόφαση.

Ο πρόεδρος της Super League έχει το γενικό πρόσταγμα, γίνονται διαβουλεύσεις με τις ομάδες που συμμετέχουν στα playoffs. Όλη η Ευρώπη έχει πάρει μια απόφαση και βλέπετε ότι το ένα μετά το άλλο σταματούν τα Πρωταθλήματα. Δεν μπορούμε εμείς να παίρνουμε άλλη απόφαση. Επαναλαμβάνω μιλάμε για πανδημία και άπαντες πρέπει να πειθαρχήσουμε».