Ο Παράσχος πήρε 1-1 από τον ΠΑΟΚ, ζήτησε τη βοήθεια του Ολυμπιακού και η Ξάνθη τον διώχνει

Ίσως και εντός της ημέρας η απόλυση του Γιώργου Παράσχου από την Ξάνθη μετά το 1-1 με τον ΠΑΟΚ και τις δηλώσεις, με τις οποίες ζήτησε τη βοήθεια του Ολυμπιακού.

Ο Παράσχος πήρε 1-1 από τον ΠΑΟΚ, ζήτησε τη βοήθεια του Ολυμπιακού και η Ξάνθη τον διώχνει

Δεν άρεσε η πρόσφατη έκκληση του Γιώργου Παράσχου προς τον Ολυμπιακό κι αυτό σημαίνει ότι χάνει τη δουλειά του. Ο προπονητής της Ξάνθης δήλωσε συγκεκριμένα μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ και το τελικό 1-1: «Ήταν μια αποστομωτική απάντηση σε όλα αυτά τα οποία γράφονται για την ομάδα. Και ίσως με αυτό να βάλει και λίγο μυαλό ο Ολυμπιακός τώρα, να μάς βοηθήσει να μην τιμωρηθούμε».

Πειθαρχική Επιτροπή: Αφαίρεση 7 βαθμών σε ΠΑΟΚ και 12 σε Ξάνθη!

Θέση για τις δηλώσεις του Γιώργου Παράσχου είχε πάρει επίσημα η ΠΑΕ Ξάνθη. Οι Ακρίτες με ανακοίνωση τους καθιστούσαν σαφές πως δεν συμμερίζονται τις απόψεις του Έλληνα προπονητή και τονίζαν ότι δεν χρειάζονται τη βοήθεια κανενός.

Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση ανέφερε: «Θεωρούμε αναγκαίο σ’ αυτές τις “πονηρές εποχές” να τοποθετηθούμε πάνω στη δήλωση του προπονητή μας μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Θέλουμε λοιπόν να δηλώσουμε, ότι δεν επιθυμούμε κανενός τη βοήθεια, απ’ όπου κι αν προέρχεται, πόσω μάλλον, της ομάδας που τόσους μήνες, άδικα, έχουμε απέναντί μας».

Λίγες μόλις ημέρες μετά το 1-1 με τον ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Παράσχος αναμένεται να απολυθεί. Μάλιστα σύμφωνα με τα δημοσιεύματα αυτό αναμένεται να συμβεί εντός της ημέρας και η Ξάνθη να πάει με άλλο τεχνικό στα play out.