Ξάνθη - ΠΑΟΚ 1-1: Δεν πήρε γκολ με VAR, δεν κέρδισε! (vids)

Η Ξάνθη κράτησε τον ΠΑΟΚ στο ισόπαλο 1-1, με αποτέλεσμα ο «δικέφαλος του Βορρά» να τερματίσει στο -7 από τον πρώτο στην κανονική περίοδο Ολυμπιακό!

Ξάνθη - ΠΑΟΚ 1-1: Δεν πήρε γκολ με VAR, δεν κέρδισε! (vids)

Στο ισόπαλο 1-1 έμειναν οι Ξάνθη και ΠΑΟΚ στην κυριακάτικη μεταξύ τους αναμέτρηση στα Πηγάδια, με μεγάλο χαμένο από αυτό το αποτέλεσμα φυσικά τον «δικέφαλο του Βορρά», ο οποίος τερμάτισε στην κανονική περίοδο στο -7 από τον πρώτο της κατάταξης Ολυμπιακό!

Κι όμως, όλα έδειχναν ότι ο ΠΑΟΚ θα «καθάριζε» το ματς από την αρχή, καθώς προηγήθηκε μόλις στο 4' με τέρμα του Άκπομ. Οι Θρακιώτες, ωστόσο, έφεραν το ματς στα ίσα με την κεφαλιά του Λισγάρα στο 18' και κράτησαν το αποτέλεσμα μέχρι το φινάλε.

Λίγο έλειψε πάντως να έχουμε... δράματα, καθώς ο διαιτητής Βρέσκας χρειάστηκε να δει για αρκετή ώρα μια φάση στο VAR για πιθανό πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ στις καθυστερήσεις, με αποτέλεσμα τα αρχικά 4 λεπτά καθυστερήσεων να γίνουν 11! Τελικά ο ρέφερι δεν καταλόγισε παράβαση και το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος.

Η φάση του VAR στις καθυστερήσεις:

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης:

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: Πηγάδια

ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟΚ 1-1

Σκόρερ: 18' Λισγάρας - 4' Άκπομ

Διαιτητής: Βρέσκας (Πιερίας)

Διαιτητής VAR: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Κίτρινες κάρτες: 44' Καμαρά, 46' Φοσέ, 90'+10' Τζουρίτσκοβιτς - 45'+2' Βιεϊρίνια, 62' Αουγκούστο, 75' Ίνγκασον, 83' Μάτος, 90'+2' Μίσιτς

Κόκκινες κάρτες: -

Συνθέσεις:

ΞΑΝΘΗ (Γιώργος Παράσχος): Αμπάντ, Μπαξεβαβνίδης, Τεσέιρα (85' Θυμιάνης), Λισγάρας, Καμαρά, Κασάδο, Καρασαλίδης, Κοβάτσεβιτς (69' Μπαριέντος), Στάρτζεον (90'+6' Τζουρίτσκοβιτς), Τερκί, Φοσέ.

ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Πασχαλάκης, Ίνγκασον, Βαρέλα (42' Μάτος), Γιαννούλης, Βιεϊρίνια, Αουγκούστο (76' Σφιντέρσκι), Μίσιτς, Ελ Καντουρί, Λημνιός, Λάμπρου (64' Μπίσεσβαρ), Άκπομ.