Ο Σαββίδης ζήτησε εξηγήσεις από τον Φερέιρα!

Ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε εξηγήσεις από τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, για την κακή εικόνα της ομάδας στα ματς με Ολυμπιακό και Ξάνθη.

Ο Σαββίδης ζήτησε εξηγήσεις από τον Φερέιρα!

Η εικόνα του ΠΑΟΚ στα δύο τελευταία παιχνίδια της κανονικής περιόδου της Super League με αντιπάλους τον Ολυμπιακό και την Ξάνθη ήταν μέτρια προς κακή, γεγονός που συνοδεύτηκε και από τα ανάλογα αποτελέσματα, δεδομένου ότι ο «δικέφαλος του Βορρά» ηττήθηκε από τους Πειραιώτες, ενώ έμεινε στο 1-1 στα Πηγάδια.

Άνω κάτω ο ΠΑΟΚ - Οπαδοί σταμάτησαν το πούλμαν στην Εγνατία

Ως συνέπεια, ο ΠΑΟΚ θα μπει στα επερχόμενα playoffs του πρωταθλήματος όντας στο -7 από τον πρώτο της κατάταξης Ολυμπιακό, με τις ελπίδες του για κατάκτηση του τίτλου πλέον να έχουν μειωθεί δραστικά.

Ο Γ. Σαββίδης μιλά για φίδια και στον ΠΑΟΚ ψάχνονται (pic)

Όπως ήταν φυσικό, το κλίμα στην προπόνηση της Δευτέρας (2/3) στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας ήταν βαρύ στις τάξεις των «ασπρόμαυρων», με τον Αμπέλ Φερέιρα μάλιστα να προχωράει σε ομιλία προς τους παίκτες του και να τους ρωτάει τι φταίει για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

Φερέιρα: «Δεν ψάχνω δικαιολογίες. Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος!» (vid)

Οι δύο πλευρές αντάλλαξαν απόψεις, με τον Πορτογάλο τεχνικό να τονίζει πως όλοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους, προσπαθώντας παράλληλα να τονώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών του ενόψει της κρίσιμης συνέχειας σε playoffs και Κύπελλο.

Ξάνθη - ΠΑΟΚ 1-1: Δεν πήρε γκολ με VAR, δεν κέρδισε! (vids)

Το αξιοσημείωτο, πάντως, ήταν ότι λίγο αργότερα είχε επικοινωνία με τον Αμπέλ Φερέιρα και ο Ιβάν Σαββίδης. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζήτησε εξηγήσεις από τον Πορτογάλο τεχνικό για τις κακές εμφανίσεις, τονίζοντάς του παράλληλα ότι τον στηρίζει και περιμένει προσπάθεια ανάκαμψης από όλη την ομάδα στα επόμενα παιχνίδια.