Άνω κάτω ο ΠΑΟΚ - Οπαδοί σταμάτησαν το πούλμαν στην Εγνατία

Στην Εγνατία οδό οπαδοί του ΠΑΟΚ σταμάτησαν του πούλμαν και τα έψαλλαν σε προπονητή και παίκτες - Το σύνθημα και η ένταση με συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Άνω κάτω ο ΠΑΟΚ - Οπαδοί σταμάτησαν το πούλμαν στην Εγνατία

Δύσκολη ήταν η χθεσινή βραδιά για την αποστολή του ΠΑΟΚ. Αρχικά σε αγωνιστικό επίπεδο. Οι Θεσσαλονικείς έμειναν στο 1-1 με την Ξάνθη μια εβδομάδα μετά την εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό και μια εβδομάδα πριν από την έναρξη των Play off. Πλέον, ο ΠΑΟΚ πηγαίνει στη διαδικασία στο -7 από τον Ολυμπιακό.

Εκτός όμως από τις αγωνιστικές δυσκολίες, η αποστολή του ΠΑΟΚ αντιμετώπισε προβλήματα και στην επιστροφή. Συγκεκριμένα, μετά το ματς στην Ξάνθη μερίδα οπαδών σταμάτησε το πούλμαν στην Εγνατία οδό και παραπονέθηκαν έντονα στον προπονητή και τους παίκτες του «δικεφάλου» για την εικόνα της ομάδας τις τελευταίες αγωνιστικές.

Τι είπε ο Κάκος για το χτύπημα στον Ζοσέ Σα (vids)

Όπως αναφέρει το thessports.gr, κοντά στην Ασπρβοβάλτα, περίπου 100 οπαδοί του Δικεφάλου σταμάτησαν το λεωφορείο της «ασπρόμαυρης» αποστολής και αποδοκίμασαν έντονα τους ποδοσφαιριστές, τον Αμπέλ Φερέιρα και το τεχνικό τιμ.

Μάλιστα, υπήρξε μεγάλη ένταση μεταξύ άλλων και με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, όταν οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου κατέβηκαν από το λεωφορείο. Ευτυχώς με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων η κατάσταση δεν ξέφυγε, πέραν των λεκτικών αποδοκιμασιών.

Τι είπε ο Βαρούχας για το πέναλτι που ζήτησε ο ΠΑΟΚ στην Ξάνθη

Νωρίτερα, ακούστηκαν έντονες αποδοκιμασίες στο γήπεδο της Ξάνθης. Στο τέλος του αγώνα, οπαδοί του ΠΑΟΚ, απογοητευμένοι από το 1-1 αποδοκίμασαν έντονα τους παίκτες. Περίπου 1.000 οπαδοί του Δικέφαλου που βρέθηκαν στο γήπεδο ήταν έξαλλοι με την αγωνιστική εικόνα της ομάδας τους. Με το σφύριγμα της λήξης, ακούστηκε το σύνθημα: «Βαριά-βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα όποιος δεν μπορεί να πάει στα…».