Ο Μουνιέ απολογήθηκε στον Ζοσέ Σα για τα 15 ράμματα. Τι έγραψε στο Instagram (pic)

Ο Αντονί Μουνιέ τραυμάτισε τον Ζοσέ Σα στο κεφάλι στον αγώνα Ολυμπιακός - Παναιτωλικός 2-0. Απολογήθηκε για αυτό με μήνυμα του στο Instagram.

Ο Μουνιέ απολογήθηκε στον Ζοσέ Σα για τα 15 ράμματα. Τι έγραψε στο Instagram (pic)

Η νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναιτωλικού με 2-0 σημαδεύτηκε από ένα αρνητικό περιστατικό όταν στο 29' της αναμέτρησης, σε εκτέλεση φάουλ του Άλβαρες, ο Ζοσέ Σα τραυματίστηκε στο μέτωπο από τις τάπες του παπουτσιού του Αντονί Μουνιέ ο οποίος έκανε επικίνδυνη προβολή για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Ολυμπιακός-Παναιτωλικός 2-0: Τι είπε ο Κάκος για το χτύπημα στον Ζοσέ Σα (vids)

Ο τερματοφύλακας των «ερυθρόλευκων» μάτωσε, όμως μετά από πεντάλεπτη διακοπή, ο Πορτογάλος ήταν έτοιμος να συνεχίσει να υπερασπιστεί ξανά το τέρμα του. Να υπενθυμίσουμε πως στο κεφάλι του, σύμφωνα με τον Νίκο Γαβαλά έγιναν 15 ράμματα ώστε να μπορέσει να «κλείσει» η πληγή.

Ο νυν παίκτης του Παναιτωλικού και πρώην του Παναθηναϊκού, μέσω ανάρτησης του ζήτησε συγγνώμη από τον Σα, ενώ διευκρίνισε πως δεν είχε καμία πρόθεση να τον χτυπήσει αλλά να πετύχει την μπάλα.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Πρέπει να κρατήσουμε τα θετικά στοιχεία από αυτήν την ήττα για να χτίσουμε τις επιτυχίες του μέλλοντος. Ξανά θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον Ζοζέ Σα. Δεν πήγα με καμία πρόθεση να τον χτυπήσω στο πρόσωπο με το πόδι μου, μόνο κοιτούσα την μπάλα...»