Γαβαλάς: «Έκανε 15 ράμματα ο Σα, προβληματισμός για όσα συνέβησαν»

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς με δήλωσε του στάθηκε στη φάση που ο Ζοσέ Σα χτυπήθηκε στο πρόσωπο και τόνισε πως έκανε 15 ράμματα.

Γαβαλάς: «Έκανε 15 ράμματα ο Σα, προβληματισμός για όσα συνέβησαν»

Μετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου ο Νίκος Γαβαλάς μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου για το φινάλε της κανονικής διάρκειας και τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό με αποκορύφωμα τον τραυματισμό του Ζοσέ Σα.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός αποκάλυψε ότι ο Πορτογάλος πορτιέρε έκανε 15 ράμματα από το χτύπημα που δέχτηκε και πως είναι μία φάση που θα έπρεπε να έχει ελεγχθεί από το VAR.

Ολυμπιακός-Παναιτωλικός 2-0: Τα γκολ της νίκης και του +7 (vid)

«Ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Είμαστε στην πρώτη θέση με επτά βαθμούς διαφορά. Θα θέλαμε να εκφράσουμε τον προβληματισμό μας για όσα έγιναν σήμερα. Έγιναν 15 ράμματα στο μέτωπο του Σα. Είναι πολύ βαθύ το σκίσιμο του Σα. Ο διαιτητής τιμώρησε τον αντίπαλο με κίτρινη κάρτα και δεν είδε τη φάση ούτε στο VAR. Υπάρχουν κι άλλες φάσεις, αλλά θα σταθούμε μόνο σε αυτή. Ευτυχώς δεν έχει κάποιο πρόβλημα και είναι καλά, τη γλίτωσε με αυτά τα ράμματα. Νομίζω ότι δικαιώνεται ο Ολυμπιακός για την πρόταση που έκανε προκειμένου να υπάρχουν ξένοι διαιτητές τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στο VAR», είπε ο Νίκος Γαβαλάς μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Ολυμπιακός-Παναιτωλικός 2-0: Στο +7 από τον ΠΑΟΚ δια ποδός Βαλμπουενά