Ολυμπιακός-Παναιτωλικός 2-0: Τα 15 ράμματα του Σα και το «δεν βγαίνω» (pics)

Με 15 ράμματα στο πρόσωπο έφυγε από το «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ζοσέ Σα, ο οποίος δεν ήθελε να γίνει αλλαγή. Δείτε φωτογραφίες με τα ράμματα του Πορτογάλου.

Ολυμπιακός-Παναιτωλικός 2-0: Τα 15 ράμματα του Σα και το «δεν βγαίνω» (pics)

Στο 29ο λεπτό του αγώνα με τον Παναιτωλικό έγινε η φάση που «πάγωσε» το «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Μουνιέ χτύπησε στο πρόσωπο με τις τάπες τον Ζοσέ Σα και ο πορτιέρε του Ολυμπιακού βρέθηκε στο έδαφος.

Αμέσως έτρεξε κοντά του ο γιατρός των «ερυθρόλευκων», Χρήστος Θέος. Μάλιστα ο επικεφαλής του ιατρικού τιμ έκανε νόημα στον πάγκο πως ο Σα θα γίνει αλλαγή. Αμέσως ο Πέδρο Μαρτίνς σήκωσε τον νεαρό, Κωνσταντίνο Τζολάκη για ζέσταμα, ο οποίος έφτασε στην τελική γραμμή και απλά περίμενε το τυπικό για να γράψει την πρώτη του συμμετοχή στη Super League.

Ο γιατρός του Ολυμπιακού τοποθέτησε στο κεφάλι του Ζοσέ Σα 15 ράμματα με το σχίσιμο να είναι πολύ μεγάλο από το σκληρό χτύπημα που δέχτηκε από τον ποδοσφαιριστή του Παναιτωλικού. Σε εκείνο το σημείο ο Πορτογάλος πορτιέρε είπε στον Χρήστο Θέο πως μπορεί να παίξει και θα παίξει. Δεν ήθελε να βγει από τον αγωνιστικό χώρο γνωρίζοντας πως κάθε αλλαγή είναι πολύτιμη για τον Πέδρο Μαρτίνς.

Κάπως έτσι έμεινε στο παιχνίδι και με τον Τζολάκη να συνεχίζει το ζέσταμα. Το ίδιο κατηγορηματικός ήταν και στο ημίχρονο. Όταν ο Μαρτίνς τον ρώτησε αν θα γίνει αλλαγή ή όχι εκείνος ξεκαθάρισε πως θα παίξει κανονικά.

Δείτε τις φωτογραφίες του Ζοσέ Σα μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό…