Το φετινό ρεκόρ του Γιαννιώτη στη Super League

Ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου που οδεύει προς τον Ολυμπιακό ξανά έκανε πολύ καλή σεζόν με την ομάδα της Νέας Σμύρνης. 

Το φετινό ρεκόρ του Γιαννιώτη στη Super League

Ο Ανδρέας Γιαννιώτης ομολογουμένως ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας του Περιστερίου. Ο «πορτιέρο» του Ατρομήτου κέρδισε την κλήση του στην εθνική Ελλάδας από τον Σκίμπε ως πιστοποίηση της πολύ καλής φετινής του πορείας.

Ο 25χρονος τερματοφύλακας ήταν ο μοναδικός τερματοφύλακας της Super League που απέκρουσε φέτος πέναλτι δύο φορές. Αυτά μάλιστα ήταν και τα πρώτα πέναλτι που απέκρουσε στην επαγγελματική του καριέρα!

Οι αγώνες που χρειάστηκε να επέμβει σε εκτελέσεις από τα 11 μέτρα ο Γιαννιώτης ήταν με τον Πλατανιά στα Περιβόλια και με τον Ολυμπιακό στο Περιστέρι.

Ο ποδοσφαιριστής όπως σας αναφέραμε πάνω εξαργύρωσε τις καλές του εμφανίσεις μέσω των κλήσεών του στην εθνική ομάδα από τον Σκίμπε, όμως δεν είναι αυτό το μοναδικό του «παράσημο». Όπως σας έχει γράψει το ΦΩΣ ο Ολυμπιακός επιθυμεί να εντάξει τον Γιαννιώτη στο δυναμικό του και έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του.

Ο Ολυμπιακός πρέπει να καταβάλει ένα χρηματικό ποσό στους Περιστεριώτες και ο Γιαννώτης θα επιστρέψει στο Ρέντη. Πρόσφατα έγινε επαφή από την πλευρά των Πειραιωτών και η πλευρά του παίκτη ενημερώθηκε πως ο Ολυμπιακός επιθυμεί την επιστροφή του. Ο ίδιος είναι θετικός να γυρίσει στο λιμάνι με την προϋπόθεση πως θα πάρει χρόνο συμμετοχής.

Το μόνο που απομένει να δούμε πλέον είναι αν ο Γιαννιώτης θα βρίσκεται στην προετοιμασία του Ολυμπιακού το καλοκαίρι.