Τα δεδομένα για Γιαννιώτη

Ο Ολυμπιακός μίλησε με τον παίκτη για την επιστροφή του στο Λιμάνι. Ποια είναι τα δεδομένα για τον 25χρονο τερματοφύλακα. 

Τα δεδομένα για Γιαννιώτη

Στην επίσημη παρουσίαση του Πέδρο Μαρτίνς ακούστηκαν ονόματα ποδοσφαιριστών που θα βρίσκονται σίγουρα στην προετοιμασία. Πρόκειται για τους Σιώπη, Τσιμίκα, Σάλιακα, Μανθάτη και Μάνο.

Δεν είναι όμως οι μόνοι που θα ενταχθούν στον Ολυμπιακό την προσεχή αγωνιστική περίοδο. Με τα τωρινά δεδομένα, αυτός που θα πιάσει ακόμα λιμάνι είναι ο Ανδρέας Γιαννώτης, ο πορτιέρο που με τη φανέλα του Ατρομήτου στις 26 εμφανίσεις του αναδείχθηκε κατά γενική ομολογία σε κορυφαίο τερματοφύλακα του πρωταθλήματος.

Ο 25χρονος τερματοφύλακας δεν είναι δανεικός από τον Ολυμπιακό. Όμως, η πειραιώτικη ομάδα θα έχει την πρώτο λόγο να τον αποκτήσει.

Ο Ολυμπιακός πρέπει να καταβάλει ένα χρηματικό ποσό στους Περιστεριώτες και ο Γιαννώτης θα επιστρέψει στο Ρέντη. Πρόσφατα έγινε επαφή από την πλευρά των Πειραιωτών και η πλευρά του παίκτη ενημερώθηκε πως ο Ολυμπιακός επιθυμεί την επιστροφή του. Ο ίδιος είναι θετικός να γυρίσει στο λιμάνι με την προϋπόθεση πως θα πάρει χρόνο συμμετοχής.

Είναι πρόκληση για τον νεαρό τερματοφύλακα να αγωνιστεί στους «ερυθρόλευκους» μετά από μια τόσο καλή χρονιά με τον Ατρόμητο και είναι λογικό από την πλευρά του να θέλει αναβαθμισμένο ρόλο.