ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Τι έγραφε το πανό που κατασχέθηκε στην Τούμπα

Μετά από μεγάλη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί στο γήπεδο της Τούμπας η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε στην κατάσχεση ενός μεγάλου πανό που προοριζόταν για το ματς ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός.

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Τι έγραφε το πανό που κατασχέθηκε στην Τούμπα

Μία μεγάλη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε το πρωί στο γήπεδο της Τούμπας. Παρουσία εισαγγελέα άνδρες της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους αθλητικούς χώρους και άλλων Διευθύνσεων της ελληνικής Αστυνομίας έκαναν έρευνες σε χώρους εντός του γηπέδου του ΠΑΟΚ.

Έφοδος της ΕΛΑΣ στο γήπεδο της Τούμπας εν όψει του ΠΑΟΚ- Ολυμπιακός

Στόχος τους ήταν να εντοπιστούν αντικείμενα που μπορεί να υπήρχαν σε διάφορους χώρους της Τούμπας ενόψει του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό. Ήταν η πρώτη φορά που πραγματοποιήθηκε τέτοιος προληπτικός έλεγχος σε αγωνιστικό χώρο πριν από αγώνα.

Οργισμένος ο ΠΑΟΚ από την έφοδο της αστυνομίας: «Ζούμε στη χούντα του Μαρινάκη;»

Η ΕΛ.ΑΣ. εντόπισε τελικά ένα μεγάλο πανό, το οποίο είχαν αφήσει οπαδοί στο γήπεδο και σκόπευαν να το αναρτήσουν κατά τη διάρκεια του αγώνα. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thestival.gr το συγκεκριμένο πανό έγραφε: «Κόκκαλη, Μαρινάκη, σκοτώνετε τα παιδιά σας».

ΠΑΟΚ: Εισέβαλαν στον ΣΦ Τούμπας σπάζοντας την πόρτα. Έκαναν έλεγχο με σκυλιά

Το ίδιο πανό με αυτό το περιεχόμενο είχε αναρτηθεί ξανά στην Τούμπα σε ματς του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό. Αυτή τη φορά, ωστόσο, μετά την αστυνομική επιχείρηση, που προκάλεσε και την αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, το πανό δεν θα αναρτηθεί το βράδυ στο ματς με τους «ερυθρόλευκους».