ΠΑΟΚ: Εισέβαλαν στον ΣΦ Τούμπας σπάζοντας την πόρτα. Έκαναν έλεγχο με σκυλιά

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ για την έφοδο της ΕΛΑΣ στην Τούμπα 

ΠΑΟΚ: Εισέβαλαν στον ΣΦ Τούμπας σπάζοντας την πόρτα. Έκαναν έλεγχο με σκυλιά

Η πρωινή έφοδος της αστυνομίας στο γήπεδο της Τούμπας , παρουσία εισαγγελέα ενόχλησε σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις την ΠΑΕ. Αυτό φαίνεται και από το ύφος της ενημέρωσης προς τα ΜΜΕ, στην οποία προέβη η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Η ΠΑΕ κάνει λόγο για «εισβολή στον ΣΦ Τούμπας» και τονίζει ότι είναι «άγνωστο τι έψαχναν».

Η σχετική ενημέρωση: «Αρχικά εισέβαλαν στον ΣΦ Τούμπας σπάζοντας την πόρτα και στη συνέχεια εισήλθαν στο γήπεδο, για έλεγχο. Με τη βοήθεια εκπαιδευμένων σκύλων έκαναν έλεγχο σε κερκίδες, τουαλέτες, σε όλους τους χώρους.

Βρήκαν ένα πανό, το οποίο και κατάσχεσαν. Έπειτα από 1.5 περίπου ώρα αποχώρησαν, άγνωστο τι έψαχναν.

Αυτό θα σας το πει η αστυνομία. Εκείνο που μπορούμε να πούμε εμείς, είναι ότι πέρα από το πανό, δε βρήκαν τίποτα».

Θυμίζουμε ότι το πρωί, παρουσία εισαγγελέα, άνδρες της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους αθλητικούς χώρους και άλλων Διευθύνσεων της Ελληνικής Αστυνομίας πραγματοποίησαν έρευνες σε χώρους εντός του γηπέδου, με στόχο τον εντοπισμό αντικειμένων ενόψει και του σημερινού αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό.

Πρόκειται για την πρώτη φορά που πραγματοποιείται προληπτικός έλεγχος τέτοιας έκτασης σε αγωνιστικό χώρο, πριν από αγώνα. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, τοποθετήθηκαν αστυνομικές δυνάμεις στις εισόδους του γηπέδου ώστε να μη "περάσουν" αντικείμενα στο εσωτερικό του.