ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Χωρίς τρεις επιθετικούς η «ερυθρόλευκη» αποστολή για Τούμπα

Με 21 παίκτες αναχωρεί για την Θεσσαλονίκη η αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ποιοι αποκλείστηκαν. 

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Χωρίς τρεις επιθετικούς η «ερυθρόλευκη» αποστολή για Τούμπα

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι της Κυριακής (23/2-19.30) με τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη και ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε 21 παίκτες για την αποστολή που θα φτάσει το βράδυ στη συμπρωτεύουσα.

Πιθανότατα με Μαρινάκη στην Τούμπα

Εκτός αποστολής έμειναν τρεις ποδοσφαιριστές από αυτούς που είναι σε κατάσταση να αγωνιστούν. Ο Μάξι Λοβέρα, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και ο Εμρέ Μορ. Ο Μαρτίνς δεν τους πήρε μαζί του παρότι δεν υπάρχουν και τόσες πολλές λύσεις ειδικά για τα άκρα της επίθεσης. Εκτός έμειναν, φυσικά, οι τραυματίες Μπρούνο και Σουντανί.

Ολυμπιακός: Γιατί ο Μαρτίνς άφησε εκτός αποστολής τον Μορ

Κατά τα άλλα ο 49χρονος προπονητής όπως συνηθίζει να κάνει δεν έχει δείξει κάτι στην προπόνηση του Σαββάτου. Συγκεκριμένα δεν έχει γίνει και προπόνηση σε μεγάλη ένταση, αφού η ομάδα προέρχεται από το παιχνίδι με την Άρσεναλ, το οποίο ήταν υψηλών απαιτήσεων. Στον Ολυμπιακό περισσότερο έκαναν συντήρηση στους ποδοσφαιριστές και αυτοί που έπαιξαν κατά των "κανονιέρηδων" ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα.

Η αποστολή αποτελείται από τους εξής παίκτες: Αλέν, Μπα, Μπουχαλάκης, Καφού, Σισέ, Ελ Αραμπί, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Γκασπάρ, Γκιλιέρμε, Χασάν, Καραργύρης, Καμαρά, Μασούρας, Παπαδόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Σα, Σεμέδο, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Βαλμπουενά.