ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Πιθανότατα με Μαρινάκη στην Τούμπα

Με τον Βαγγέλη Μαρινάκη ως αρχηγό αποστολής θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός στη Θεσσαλονίκη για το ματς της 25ης αγωνιστικής της Super League 1 στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ (22/2, 19:30)

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Πιθανότατα με Μαρινάκη στην Τούμπα

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν έχει αποκαλύψει ακόμα το αν θα βρεθεί οριστικά ή όχι στην Τούμπα για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού στη Τούμπα (22/2, 19:30) για την 25η αγωνιστική της Super League 1.

Χθεσινοβραδινές (21/2) πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες ο ισχυρός άνδρας της πειραϊκής ΠΑΕ να βρεθεί στο πλευρό των προπονητών και των ποδοσφαιριστών.

Απ’ ό,τι δείχνουν τα πράγματα, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή ο Μαρινάκης θα το αποφασίσει οριστικά. Επαναλαμβάνουμε όμως ότι οι πιθανότητες έως και χθες το βράδυ ήταν ότι ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού θα είναι κανονικά στην Τούμπα για να ενισχύσει και να «ντοπάρει» από την πλευρά του τους «ερυθρόλευκους» που θα ανέβουν στη Θεσσαλονίκη με σκοπό να πάνε τη διαφορά από τον ΠΑΟΚ στο +5.

Στο μεταξύ, στην Τούμπα αναμένεται να βρεθεί και ο Ιβάν Σαββίδης. Ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας, μαζί με τους γιους του αναμένονται στη Θεσσαλονίκη, για να βρεθούν κοντά στην ομάδα. Όπως και στα προηγούμενα ντέρμπι, έτσι και σ’ αυτό ο Ιβάν Σαββίδης θα μιλήσει με τους ποδοσφαιριστές πριν από την έναρξη του αγώνα για να τους μεταδώσει την πεποίθηση του για τη νίκη.