Υπόθεση πολυιδιοκτησίας: Θα συζητηθεί στο επόμενο Δ.Σ. της Λίγκας (25/2)

Η Super League ανακοίνωσε ότι την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου θα συζητηθεί μεταξύ άλλων στο Δ.Σ. η υπόθεση πολυιδιοκτησίας «ΠΑΟΚ – Ξάνθη».

Υπόθεση πολυιδιοκτησίας: Θα συζητηθεί στο επόμενο Δ.Σ. της Λίγκας (25/2)

Την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου (15.00) και όχι την Τετάρτη (26/2) όπως είχε οριστεί αρχικά, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί το Δ.Σ. της Super League και στο τραπέζι θα πέσει και η υπόθεση που απασχολεί το ελληνικό ποδόσφαιρο από τις αρχές Δεκεμβρίου. Η υπόθεση πολυιοδιοκτησίας «ΠΑΟΚ-Ξάνθη», για την οποία η ΕΕΑ έχει δει «βαρεία παράβαση» και έστειλε τον φάκελο στα ποδοσφαιρικά πειθαρχικά όργανα για να επιβληθούν οι προβλεπόμενες ποινές (υποβιβασμός).

Σε αυτό το Δ.Σ. λοιπόν θα έχουν ενδιαφέρον τα όσα θα ακουστούν και από τις υπόλοιπες ομάδες… Γιατί το γράφουμε αυτό; Επειδή το ζήτημα της πολυιδιοκτησίας θα συζητηθεί έπειτα από έγγραφο αίτημα που έκαναν ο Ολυμπιακός και ο Πανιώνιος. Αν δεν είχε γίνει σχετικό αίτημα, ίσως να μην είχε μπει επισήμως στην ατζέντα του επόμενου Δ.Σ.

Η αλλαγή ημερομηνίας του Δ.Σ. έγινε επειδή την Τετάρτη (26/2) δεν θα μπορούσε να παραβρεθεί ο Ολυμπιακός, καθώς η ομάδα θα ταξίδευε για το Λονδίνο για τη ρεβάνς με την Άρσεναλ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League:

«Ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 25/02/2020 στις 13:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο και στις 15:00, θα πραγματοποιηθεί Τακτική Γενική Συνέλευση στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης του Διοικητικού Συμβουλίου έχουν ως ακολούθως:

1/ Έγγραφα αιτήματα των Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, Α.Ε.Λ. και ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ [Zητήματα σχετικά με τις υποθέσεις που αφορούν τις ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ].

2/ Θέματα διοργάνωσης Πρωταθλημάτων Super League.

3/ Εξουσιοδότηση για δημοσίευση προσκλήσεων υποβολής ενδιαφέροντος.

4/ Διάφορα.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης της Γενικής Συνέλευσης έχουν ως ακολούθως:

1/ Έγκριση οικονομικών καταστάσεων χρήσης «1/7/2018 – 30/6/2019».

2/ Απαλλαγή μελών Δ.Σ. από ευθύνη για πεπραγμένα χρήσης «1/7/2018 – 30/6/2019».

3/ Διάφορα.

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, κατά το άρθρο 15 του Καταστατικού του Συνεταιρισμού, θα λάβει χώρα επαναληπτική Γενική Συνέλευση την ίδια ημέρα (26/02/2020) και ώρα 16:00 στον ίδιο τόπο, με τα ίδια ως άνω θέματα ημερησίας διάταξης και χωρίς άλλη πρόσκληση».