Βαλμπουενά: «Περήφανος για τη συμφωνία με τον πρόεδρο» (vid)

Ο Ματιέ Βαλμπουενά συμφώνησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό και θα φοράει τα ερυθρόλευκα και την επόμενη σεζόν.

Βαλμπουενά: «Περήφανος για τη συμφωνία με τον πρόεδρο» (vid)

Ο Ματιέ Βαλμπουενά έδωσε τα χέρια με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο Γάλλος άσος θα αγωνίζεται με την ερυθρόλευκη φανέλα και τη νέα αγωνιστική περίοδο και στις δηλώσεις του για τη συμφωνία με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ δήλωσε πανευτυχής.

Ολυμπιακός: Ανανέωσε ο Βαλμπουενά

«Έχω έρθει σε προφορική συμφωνία με τον πρόεδρο. Κάναμε μία συζήτηση για επέκταση του συμβολαίου μου γι’ ακόμη ένα χρόνο. Είμαι πολύ περήφανος, είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Ήξερα από την πρώτη στιγμή ότι ήρθα για να τα δώσω όλα. Ξέρω ότι υπήρχε αμφισβήτηση για την ηλικία και τους τραυματισμούς.

Βαλμπουενά: Γι' αυτά του ανανεώνει ο Ολυμπιακός το συμβόλαιο (vid)

Από την πρώτη στιγμή ήμουν σίγουρος ότι θα συνεχίσω να τα δίνω όλα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είμαι σε πάρα πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Νιώθω ότι αποδίδω καλά, μπορώ να ανταπεξέλθω με τον καλύτερο τρόπο. Φαίνεται και στο πρόσωπο μου, είμαι ικανοποιημένος. Έχω έναν πολύ καλό προπονητή, έχω βρει μία αληθινή οικογένεια», είπε ο Ματιέ Βαλμπουενά.

Όσον αφορά στο μήνυμα που στέλνει στον κόσμο του Ολυμπιακού είπε: «Θα κάνω τα πάντα για τον πρόεδρο, για τον προπονητή μας, για όλη τη διοίκηση για όσους με εμπιστεύτηκαν. Θέλω να ανταποδώσω αυτή την εμπιστοσύνη αποδίδοντας όσο πιο καλά γίνεται στον αγωνιστικό χώρο».