Κούγιας για ΠΑΟΚ, Ξάνθη: Πρέπει να τους διώξουν και γι' αυτό...

Ο Αλέξης Κούγιας στην δευτερολογία του στάθηκε στο γεγονός ότι εάν ΠΑΟΚ και Ξάνθη δεν κάνουν πίσω για την προσφυγή τους στα πολιτικά δικαστήρια πρέπει να αποβληθούν από το πρωτάθλημα!

Κούγιας για ΠΑΟΚ, Ξάνθη: Πρέπει να τους διώξουν και γι' αυτό...

Θα πρέπει να αποβληθούν από το πρωτάθλημα ΠΑΟΚ και Ξάνθη, εάν δεν κάνουν πίσω για την προσφυγή τους στα πολιτικά δικαστήρια, είπε ο Αλέξης Κούγιας.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΛ, στην δευτερολογία του είπε «μου κάνει εντύπωση πως τόσο σοβαροί συνάδελφοι προσπαθούν να βγάλουν το πιο καλό επιχείρημα για να μην γίνει η δίκη.

Σε παρακαλώ κ. Μπαλτάκο να μην ξαναπαρέμβεις. Σεβάσου την κ. πρόεδρο. Κυρία πρόεδρε εδώ πρέπει να κάνουμε λοβοτομή. Το άρθρο 35 λέει το που επιλύονται οι αθλητικές διαφορές. Στο άρθρο 2 λέει πως οποιοσδήποτε προσφύγει σε πολιτικά δικαστήρια τιμωρείται με απόφαση της Ε.Ε. αρχικά με απαγόρευση μεταγραφών.

Εφόσον επιμείνει και μετά από διάστημα 15 ημερών αποκλείεται από τους υπόλοιπους αγώνες του πρωταθλήματος. Αποβάλλεται από το πρωτάθλημα. Εάν δεν δώσετε απόφαση εσείς την 1η Μαρτίου θα διακοπεί το πρωτάθλημα.

Σας λένε να αναστείλουμε το πρωτάθλημα. Εάν δεν πάρουν πίσω σε διάστημα 15 ημερών την προσφυγή στο πολιτικό δικαστήριο πρέπει να τους διώξουν, αλλιώς κηρύσσεται έκπτωτο το Δ.Σ. της Λίγκας».

«Πως θα κάνεις αγόρευση αφού δεν την ξέρεις;»

Ο Αλέξης Κούγιας ήρθε σε λεκτική αντιπαράθεση με τον νομικό εκπρόσωπο του ΠΑΟΚ, Τάκη Μπαλτάκο στην διάρκεια της διαδικασίας εκδίκασης στην Σούπερ Λίγκα.

Ο Μπαλτάκος έκανε λόγο για αγόρευση του Ολυμπιακού με τον Κούγια να του σημειώνει πως «αφού εσείς δεν ξέρετε την υπόθεση. Πως θα κάνετε αγόρευση; Πως θα κάνεις αγόρευση αφού δεν την ξέρεις;». Ο Μπαλτάκος του τόνισε πως όσα θέλει και πρέπει τα ξέρει γύρω από αυτήν την υπόθεση.