Super League 1: Στο Περιστέρι ο Ολυμπιακός, με ΟΦΗ ο ΠΑΟΚ, ντέρμπι ΑΕΚ - Παναθηναϊκός!

Με Ατρόμητο ο Ολυμπιακός (9/2, 17:15, LIVE στο fosonline.gr), ο ΠΑΟΚ με ΟΦΗ στην Τούμπα (9/2, 18:00), ντέρμπι ΑΕΚ και Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ (9/2, 19:30). Όλη η δράση της 23ης αγωνιστικής της Super League 1.

Super League 1: Στο Περιστέρι ο Ολυμπιακός, με ΟΦΗ ο ΠΑΟΚ, ντέρμπι ΑΕΚ - Παναθηναϊκός!

Η ποδοσφαιρική δράση της 23ης αγωνιστικής της Super League 1 συνεχίζεται την Κυριακή 9/2 με τρεις ακόμα αναμετρήσεις.

Στις 17:15 ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο Περιστέρι τον Ατρόμητο με στόχο το διπλό που θα τον διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Πέδρο Μαρτίνς πήρε στην αποστολή όσους ποδοσφαιριστές είχε διαθέσιμους, ενώ από την άλλη οι Περιστεριώτες που έχουν στη διάθεσή τους τον Γιακουμάκη, όχι όμως και τον Γκάλο θα επιχειρήσουν να βάλουν δύσκολα στους «ερυθρόλευκους» για να κυνηγήσουν την είσοδό τους στην εξάδα.

Στις 18:00 ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον ΟΦΗ στην Τούμπα με στόχο την επιστροφή στις νίκες στο πρωτάθλημα, μετά την ήττα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (2-0). Οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν χωρίς τον Δημήτρη Πέλκα λόγω ενοχλήσεων, ωστόσο θα έχουν τους Ελ Καντουρί, Βιεϊρίνια, Ίνγκασον κανονικά στη διάθεσή τους. Από την άλλη ο Γιώργος Σίμος άφησε εκτός 6 τιμωρημένους παίκτες (Κουτρουμπής, Κοροβέσης, Μαρινάκης, Μεγιάδο, Τσιλιανίδης, Φιγκειρέδο) και παρατάσσεται στη Θεσσαλονίκη με... ενδεκάδα ανάγκης.

Τέλος, το πρόγραμμα της ημέρας (9/2) ολοκληρώνεται στο ΟΑΚΑ στις 19:30 με το αθηναϊκό ντέρμπι ΑΕΚ - Παναθηναϊκός. Αμφότερες οι ομάδες προέρχονται από νίκη, με τους «πράσινους» να θέλουν μετά τον ΠΑΟΚ, να κερδίσουν και την Ένωση για να φτάσουν στο -1 από την τρίτη θέση, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να διατηρηθούν στο +4. Χωρίς τους τραυματίες Ινσούα, Αγιούμπ, Κολοβό ο Παναθηναϊκός, εκτός ο τραυματίας Νέλσον Ολιβέιρα και ο τιμωρημένος Αντρέ Σιμόες για την ΑΕΚ.

Στο πρώτο χρονικά ματς της ημέρας (9/2, 15:00), ο Αστέρας Τρίπολης φιλοξενεί στο «Θ. Κολοκοτρώνης» τον Άρη.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστική της Super League 1:

Σαββάτο 8/2
Πανιώνιος - Ξάνθη 0-0
Λαμία - ΑΕΛ 0-0

Κυριακή 9/2
15:00 Αστέρας Τρίπολης - Άρης
17:15 Ατρόμητος - Ολυμπιακός
18:00 ΠΑΟΚ - ΟΦΗ
19:30 ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

Δευτέρα 10/2
18:00 Παναιτωλικός - Βόλος

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ