ΟΦΗ: Με… ενδεκάδα ανάγκης στην Τούμπα

Ο προπονητής του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος εκτός από τους έξι τιμωρημένους, σκοπεύει να μην ξεκινήσει ούτε τον Νέιρα κόντρα στον ΠΑΟΚ γιατί είναι στο όριο καρτών.

ΟΦΗ: Με… ενδεκάδα ανάγκης στην Τούμπα

Χωρίς εννιά ποδοσφαιριστές του θα παραταχθεί ο ΟΦΗ την Κυριακή (9/2, 18.00) στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Εδώ και μέρες είναι γνωστό ότι ο Γιώργος Σίμος έχει δηλώσει έξι ποδοσφαιριστές του να εκτίσουν την τιμωρία τους στο ματς της Θεσσαλονίκης.

Ο λόγος για τους Μαρινάκη, Κοροβέση, Κουτρουμπή, Μεγιάδο, Φιγκεϊρέδο και Τσιλιανίδη. Επίσης, δεν μπορεί να υπολογίζει και στους τραυματίες Σακόρ και Φερέιρα.

Οι πληροφορίες που έρχονται πάντως από την προπόνηση που έγινε την Πέμπτη (6/2) είναι ότι ο τεχνικός της κρητικής ομάδας σκέφτεται πολύ σοβαρά να μην ξεκινήσει τον Νέιρα, καθώς και ο Αργεντινός βρίσκεται στο όριο καρτών και σε περίπτωση που δεχτεί την κίτρινη θα φτάσει τις 10 και θα χάσει τα ματς με Ατρόμητο και ΑΕΚ που ακολουθούν.

Ουσιαστικά, με… ενδεκάδα ανάγκης θα πάει ο ΟΦΗ στην Τούμπα, με τον νεαρό στόπερ Βαφέα να ξεκινάει δίπλα στον Νάστο και τον μέχρι πρότινος αριστερό στόπερ Κώστα Γιαννούλη να περνάει στο αριστερό άκρο της άμυνας. Δεξί μπακ αναμένεται να παίξει ο Κρίστοφερ Μπράουν.

Στα χαφ ο Σίμος προορίζει τους Στάικο, Ζοάο Βίκτορ και Ναμπί, ενώ στην επίθεση σκοπεύει να χρησιμοποιήσει στην τριάδα τους Βαζ, Σεμέντο και Μάνο.