Ατρόμητος: Χωρίς Γκάλο η αποστολή για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό

Με την απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου (8/2) ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Superleague στο Περιστέρι. Εκτός ο Γκάλο.

Ατρόμητος: Χωρίς Γκάλο η αποστολή για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Σάββας Παντελίδης ανακοίνωσε την αποστολή του Ατρόμητου για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Την αποτελούν οι εξής 18 ποδοσφαιριστές: Μέγιερι, Στρούγγης, Βέλλιος, Καχίλα, Νάτσος, Μάντσον, Ούμπιδες, Ραμπέγιο, Γιακουμάκης, Κιβρακίδης, Ενσικουλού, Μπουσούλατζιτς, Γούτας, Ανδρούτσος, Ντε Πο, Μανδάς, Μπαένα και Νταβιώτης.

Η ενημέρωση από τον Ατρόμητο:

Εκτός αποστολής τέθηκε ο Γκάλο που ταλαιπωρείται από χτύπημα στην γάμπα από το ματς με τον Άρη ενώ ο Γιακουμάκης είναι στην αποστολή έχοντας κάνει μέρος της σημερινής προπόνησης. Στην προπόνηση έλαβαν μέρος και οι Ρισβάνης και Μανούσος που ανεβάζουν ρυθμούς και θα γίνει προσπάθεια να είναι έτοιμοι στο μεσοβδόμαδο ματς κυπέλλου με τον Άρη.

Μετά την ανακοίνωση της αποστολής, η ομάδα αναχώρησε για το ξενοδοχείο.

Οι παίκτες που δεν βρίσκονται στην αποστολή θα προπονηθούν το πρωί της Κυριακής υπό τις οδηγίες του γυμναστή αποκατάστασης, Γιώργου Πήδουλα.