Γιατί δεν φόρεσε το περιβραχιόνιο ο Κόρμπος - Η απάντηση του Παπαβασιλείου

Ο επί σειρά ετών «κάπτεν» του Πανιωνίου, Παναγιώτης Κόρμπος, δεν φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο ματς με την Ξάνθη, γεγονός για το οποίο ρωτήθηκε μετά το παιχνίδι ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» Νικόδημος Παπαβασιλείου.

Γιατί δεν φόρεσε το περιβραχιόνιο ο Κόρμπος - Η απάντηση του Παπαβασιλείου

Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι ο Παναγιώτης Κόρμπος δεν φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον σαββατιάτικο αγώνα με την Ξάνθη.

Πανιώνιος – Ξάνθη 0-0: Πολύ κακό για το τίποτα! (highlights)

Ο επί σειρά ετών αρχηγός του Πανιωνίου δεν είχε το χαρακτηριστικό διακριτικό στο μανίκι του, αντιθέτως το περιβραχιόνιο στη συγκεκριμένη αναμέτρηση φόρεσε ο συμπαίκτης του στους «κυανέρυθρους» Μάτιτς Κότνικ.

Το γεγονός έγινε αντιληπτικό από τους ρεπόρτερ που κάλυπταν τον αγώνα, οι οποίοι μετά το τέλος του ρώτησαν σχετικά τον προπονητή της νεοσμυρνιώτικης ομάδας Νικόδημο Παπαβασιλείου. Ο κόουτς του Πανιωνίου απάντησε... αινιγματικά με την ακόλουθη ατάκα:

«Ρωτήστε τον Παναγιώτη...».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο Κόρμπος είχε διαφωνήσει κάθετα με την απόφαση της ΠΑΕ Πανιώνιος να στείλει εξώδικο προς τη Super League προ λίγων ημερών, ζητώντας να μη διεξαχθεί ο αγώνας με την Ξάνθη, λόγω της γνωστής ανάκλησης του πιστοποιητικού συμμετοχής της θρακιώτικης ομάδας στο πρωτάθλημα...

O Πανιώνιος ζήτησε την αναβολή του αγώνα με τη Ξάνθη, λόγω της εισήγησης υποβιβασμού

Είναι πολύ πιθανό, λοιπόν, να ευθύνεται αυτή ακριβώς η διαφωνία για το γεγονός ότι ο Κόρμπος δεν φόρεσε το περιβραχιόνιο στη συνάντηση με την Ξάνθη...