O Πανιώνιος ζήτησε την αναβολή του αγώνα με τη Ξάνθη, λόγω της εισήγησης υποβιβασμού

Ο Πανιώνιος έστειλε εξώδικο στη Λίγκα με το οποίο ζητάει να μη διεξαχθεί το σαββατιάτικο παιχνίδι του με αντίπαλο τη Ξάνθη.

O Πανιώνιος ζήτησε την αναβολή του αγώνα με τη Ξάνθη, λόγω της εισήγησης υποβιβασμού

Εξώδικο στη Λίγκα έστειλε ο Πανιώνιος με αφορμή το σαββατιάτικο παιχνίδι του με αντίπαλο τη Ξάνθη. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης ζητάει να αναβληθεί το παιχνίδι με τους Θρακιώτες.

Ο λόγος έχει να κάνει με την ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής της Ξάνθης από την ΕΕΑ για τη μη ενημέρωση της αλλαγής στη μετοχική της σύνθεση. Η αλλαγή δεν δηλώθηκε στην ΕΕΑ, η οποία αποφάσισε να ανακληθεί το πιστοποιητικό της συμμετοχής (5-0).

Αυτό σημαίνει πως η Ξάνθη δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα, όμως από τις 27 Ιανουαρίου που έγινε γνωστή η απόφαση της Επιτροπής η Λίγκα δεν έχει πάρει απόφαση. Η ομάδα της Θράκης συμμετέχει κανονικά στο πρωτάθλημα και ετοιμάζεται να αγωνιστεί και αυτή την αγωνιστική όπως έκανε και την προηγούμενη κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα με -6 βαθμούς και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Αυτό που ζητούν οι «κυανέρυθροι» είναι να τηρηθούν οι κανονισμοί.