Πανιώνιος – Ξάνθη 0-0: Πολύ κακό για το τίποτα! (highlights)

Πανιώνιος και Ξάνθη έμειναν στο 0-0 στη Νέα Σμύρνη στο κεκλεισμένων των θυρών ματς, που δεν θα θυμάται κανένας!

Πανιώνιος – Ξάνθη 0-0: Πολύ κακό για το τίποτα! (highlights)

Από έναν βαθμό μοιράστηκαν Πανιώνιος και Ξάνθη στη Νέα Σμύρνη σε ένα από τα χειρότερα φετινά παιχνίδια της Super League.

Πάλι καλά που ήταν κεκλεισμένων των θυρών, το αποψινό παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη ανάμεσα στον Πανιώνιο και την Ξάνθη (0-0). Οι δυο ομάδες κακοποίησαν το ποδόσφαιρο, σε έναν αγώνα όπου δεν θα θυμάται κανένας.

Δείτε εδώ τα highlights του αγώνα

Το πρώτο 20λεπτο είχε ρυθμό και κάποιες φάσεις αλλά στη συνέχεια, πόνεσαν τα... μάτια όσων είχαν την «ατυχία» να βρεθούν στο γήπεδο.

Στην επανάληψη η Ξάνθη πάτησε καλύτερα στο γήπεδο, ο Παράσχος το πάλεψε από τον πάγκο με τις αλλαγές του αλλά δεν πήρε αυτό που ήθελε αν και η ομάδα του είχε την πρωτοβουλία.

Ο Πανιώνιος αν και μπήκε καλά στο πρώτο τέταρτο του αγώνα, στη συνέχεια... χάθηκε και δεν απείλησε και φυσικά παραμένει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση.

Μικρογραφία

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΞΑΝΘΗ 0-0

Γήπεδο: Νέας Σμύρνης

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

VAR: Σκουλάς (Θεσσαλίας)

AVAR: Βρέσκας (Πιερίας)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 14’ Καρασαλίδης, 45’ Τσιλούλης, 51’ Παπανικολάου, 66’ Μουλέν, 68’ Σόσα, 82’ Οικονομίδης, 90+4Κασάδο

Συνθέσεις:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ – Ρέντζας, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Λυμπεράκης – Κόρμπος (79’ Μιλόγεβιτς), Οικονομίδης – Παπανικολάου, Τσιλούλης (85’ Γρίβας), Εμμανουηλίδης (88’ Σίντι Αλί) – Αραμπούλι

ΞΑΝΘΗ: Άμπαντ – Τερκί, Καρασαλίδης, Κασάδο, Σόσα – Καμαρά – Ντουρίτσκοβιτς 5 (71’ Ντε Αμορίμ), Εντουάρντο, Μπαριέντος (27’ λ. τρ. Μουλέν), Στάρτζεον (85’ Φοσέ) – Κάστρο.