Γιουσέφ Ελ Αραμπί: «Εκτελεστής» ετών 33 (vids)

Τα γενέθλια του έχει ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος είναι ο πιο «καυτός» επιθετικός της Super League. Η ζωή του στην Αθήνα και το μέλλον του.

Γιουσέφ Ελ Αραμπί: «Εκτελεστής» ετών 33 (vids)

Όταν το περασμένο καλοκαίρι το όνομα του Μάρκους Μπεργκ ήταν στην κορυφή της λίστας και γίνονταν προσπάθειες να αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό, ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν αυτός που δεν «ψηνόταν» να έρθει στην Ελλάδα ο Σουηδός. Ο Πορτογάλος έναν παίκτη ήθελε για την ενίσχυση της επίθεσης του. Αυτός ήταν ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος, ο οποίος αγωνιζόταν στο Κατάρ.

Χαλίλχοτζιτς σε Ελ Αραμπί: «Είσαι υπέροχος»

Όσοι μπήκαν τότε στον κόπο να ψάξουν για τον Ελ Αραμπί διαπίστωσαν πως πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που σημειώνει περισσότερα γκολ και από τις συμμετοχές του. Ο Μαροκινός σήμερα έχει τα γενέθλια του, γίνεται 33 ετών και έχει δικαιώσει και με το παραπάνω τον Πορτογάλο προπονητή, ο οποίος επέμεινε τότε στην απόκτηση του.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί σε 30 συμμετοχές με την ερυθρόλευκη φανέλα έχει σημειώσει 20 γκολ και έχει έξι ασίστ. Έχει ήδη γίνει ένας από τους πιο αγαπημένους ποδοσφαιριστές της ερυθρόλευκης κερκίδας. Μπορεί να έφτασε 33 ετών, αλλά «εκτελεί» με απίστευτη άνεση και οδηγεί τον Ολυμπιακό από νίκη σε νίκη. Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος είναι αυτός που κάνει τη διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ελ Αραμπί: Κανείς δεν γλιτώνει... δεύτερη φορά

Ο κόσμος βλέπει έναν ποδοσφαιριστή που σκοράρει με απίστευτη άνεση και δείχνει πως το απολαμβάνει. Πράγματι έτσι είναι με τον Μαροκινό να είναι πανευτυχής στην Ελλάδα και να μην το κρύβει. Εκτός γηπέδου πρόκειται για έναν ήρεμο άνθρωπο που είναι αφοσιωμένος στην οικογένεια του και δεν τον ενδιαφέρει τίποτα άλλο.

O Ελ Αραμπί για τον Ελ Αραμπί: Τα πιστόλια, το κοράνι και η Ρεάλ Μαδρίτης

Όσο ευτυχισμένος είναι αυτός άλλο τόσο είναι και η οικογένεια του που έχουν προσαρμοστεί στη ζωή στην Αθήνα και δεν σκέφτονται καν το ενδεχόμενο να φύγουν από εδώ. Ο Ελ Αραμπί έχει συμβόλαιο γι’ ακόμα έναν χρόνο και δεν μπαίνει στη διαδικασία να κάνει σκέψεις για το μέλλον. Έγινε 33 ετών και είναι ο πιο «καυτός» επιθετικός της Super League.

Πρώτος σκόρερ με διαφορά ο Ελ Αραμπί