Χαλίλχοτζιτς σε Ελ Αραμπί: «Είσαι υπέροχος»

Ο Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς έπειτα από το μεγάλο σερί αγώνων που σκοράρει είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Χαλίλχοτζιτς σε Ελ Αραμπί: «Είσαι υπέροχος»

Με 19 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και με το όνομα του να φιγουράρει στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος με 14 ο Ελ Αραμπί είναι λογικό να έχει τραβήξει πάνω του όλα τα φώτα. Τα κατορθώματα του με τη φανέλα του Ολυμπιακού δεν περνάνε απαρατήρητα στην πατρίδα του. Καθημερινά τα Μέσα στο Μαρόκο υμνούν τον επιθετικό της ομάδας του Πειραιά.

Τα όσα κάνει ο Ελ Αραμπί στη χώρα μας έχουν αναγκάσει τον προπονητή της Εθνικής Μαρόκου, Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση. Όπως αποκαλύπτουν τα Μέσα στο Μαρόκο ο Βόσνιος προπονητής επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Σκοπός της επικοινωνίας του ήταν να τον συγχαρεί για τις υπέροχες εμφανίσεις του στο ελληνικό πρωτάθλημα και την τρομερή βελτίωση που παρουσιάζει κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν. Ο Χαλίλχοτζιτς είναι δεδομένο πως θα έχει συνεχώς στις κλήσεις του τον Ελ Αραμπί, αφού αναφερόμαστε στον πρώτο σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος.

Δηλώσεις για τον πρώτο σκόρερ της Super League έκανε και ο βοηθός του Χαλίλχοτζιτς, ο Μουσταφά Χαντζί. «Ο Ελ Αραμπί έχει βελτιώσει πολύ το επίπεδο και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός πως είναι ο πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος. Είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, ο οποίος οπουδήποτε παίζει αφήνει το στίγμα του. Σίγουρα θα είναι μέλος της Εθνικής ομάδας», δήλωσε ο βοηθός του Χαλίλχοτζιτς.