ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Ελεγχόμενη Επιτροπή Αυγενάκη»

Νέα ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ σήμερα (31/1) αναφορικά με την δήλωση από το μέλος της ΕΕΑ, την Ειρήνη Μαρούπα, η οποία τόνισε πως ο Ηλίας Αρκούδης πήγε στην συνεδρίαση της Επιτροπής με έτοιμη, γραμμένη εισήγηση!

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Ελεγχόμενη Επιτροπή Αυγενάκη»

Ακόμη μία ανακοίνωση από την ΠΑΕ για το θέμα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. Αυτή τη φορά σχολιάζει την τοποθέτηση της Ειρήνης Μαρούπα και κάνει λόγο για Ελεγχόμενη Επιτροπή Αυγενάκη.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο Δικέφαλος στην ανακοίνωση που εξέδωσε:

«Το σκεπτικό της εισήγησης της αλληλοσπαραζόμενης Ελεγχόμενης Επιτροπής Αυγενάκη αγνοείται από τις 27.01 (!!!) αν και σήμερα η δίκη για τα στημένα παιχνίδια έχει διακοπή οπότε φανταζόμαστε ότι υπάρχει χρόνος για τη νομική υπηρεσία του ΟΣΦΠ να το συντάξει.

Η κ. Μαρούπα κατήγγειλε γραπτώς και δημοσίως ότι ο Αρκούδης ήρθε με έτοιμη(!!!), γραμμένη(!!!) εισήγηση με τη λέξη υποβιβασμός(!!!).

Πλέον, μετά τα πέναλτι-μαϊμού της συμμορίας, έχουμε με κάθε επισημότητα ΚΑΙ απόφαση- αρκούδα.

Ποιος έδωσε έτοιμη γραπτή εισήγηση στον Αρκούδη; Μήπως συμμετείχε και ο ίδιος σε νυχτερινές επισκέψεις για... γνωμοδοτήσεις;».

«Ο Πανόπουλος ας έπαιρνε τα ποδαράκια του να έρθει στην εκδίκαση»

Η Ειρήνη Μαρούπα μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Metropolis FM 95.5¨» κι αναφέρθηκε στον κύριο Αρκούδη, στον Πανόπουλο ενώ επανέλαβε ότι πιστεύει πως υπάρχει πολυϊδιοκτησία!

Μεταξύ άλλων είπε:

«Αυτά που λέει ο Αρκούδης είναι ψέμματα. Είχε έρθει με έτοιμη εισήγηση για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης. Ο Φαραντούρης και εγώ πιστεύουμε ότι υπήρχε πολυϊδιοκτησία. Υπήρχε πολυϊδιοκτησία προσώπου μέσω μακρινής συγγένειας».

Όσο για τη θέση της και τελικά την ψήφο της να μην υποβιβαστούν ΠΑΟΚ και Ξάνθη:

«Το έκανα για εθνικούς λόγους γιατί η Ξάνθη είναι στην παραμεθόριο. Ο Πανόπουλος ας έπαιρνε τα ποδαράκια του να έρθει στην εκδίκαση και να διεκδικήσει το δίκιο του. Το θέμα του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ ξεπερνάει τα όρια, είδατε αυτά που έγιναν στο Καραϊσκάκη; Στο γήπεδο του Ολυμπιακού τραυματίστηκε ένας αστυνομικός, ενώ μετά αποκάλεσε «Ρώσο» τον Σαββίδη.

Δεν είναι τυχαίο ότι η κυβέρνηση της Τουρκίας θέλει να συν-διοικήσει την Θράκη. Η κυβέρνηση υιοθέτησε την άποψη μου και ανέστειλε την απόφαση υποβιβασμού των ομάδων λόγω εθνικού διχασμού! Εμένα με δικαιώνει ο Μητσοτάκης με τη χθεσινή ομιλία.

Ο δεύτερος λόγος που δεν ήθελα να υποβιβαστεί ο ΠΑΟΚ είναι ότι πρέπει να εξεταστεί και ο Ολυμπιακός. Δεν έχει φροντίσει κανένας για τις κατηγορίες προς τον Ολυμπιακό, η κάθαρση πρέπει να γίνει με όλες τις ομάδες, όπως έπεσε ο Βόλος και η Κέρκυρα».

Σχετικά με την καθυστέρηση στη δημοσιοποίηση του σκεπτικού της εισήγησης της επιτροπής, είπε: «Θέλει χρόνο η εισήγηση, θα βγει κοντά σε ένα μήνα».