Γαβαλάς για Ποντένσε: «Είναι μεγάλο το βράδυ»

Ο Νίκος Γαβαλάς παρέλαβε το βραβείο του Ντανιέλ Ποντένσε και τόνισε πως ακόμη έχει δρόμο το θέμα της μεταγραφής του στη Γουλβς.

Γαβαλάς για Ποντένσε: «Είναι μεγάλο το βράδυ»

Οι εξελίξεις για το θέμα του Ντανιέλ Ποντένσε τρέχουν με τη Γουλβς σήμερα το μεσημέρι να έχει επανέλθει και να κάνει κίνηση για να κλείσει τον ποδοσφαιριστή. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο ομάδες έχουν έρθει σε συμφωνία και ο Πορτογάλος θα συνεχίσει την καριέρα του στον αγγλικό σύλλογο.

Συμφωνία Ολυμπιακού-Γουλβς για Ποντένσε

Ο Ποντένσε επιλέχθηκε, ωστόσο, στην καλύτερη ενδεκάδα της περσινής σεζόν, όμως, δεν έδωσε το παρών στην εκδήλωση. Ο διευθυντής επικοινωνίας της πειραϊκής ΠΑΕ, Νίκος Γαβαλάς ήταν αυτός που παρέλαβε το βραβείο του Ποντένσε και είπε αρχικά:

«Μεταφέρω τις θερμότερες ευχαριστίες του Ντανιέλ για την επιλογή του στην καλύτερη ενδεκάδα της περσινής σεζόν. Υγεία σε όλους τους ποδοσφαιριστές και το προεδρείο του ΠΣΑΠ και να συνεχίσει τις επισκέψεις στα δημοτικά σχολεία ή σε Ακαδημίες πριν από τα ντέρμπι ελληνικού πρωταθλήματος».

Σε ερώτηση που του έγινε για το θέμα του Ντανιέλ Ποντένσε και αν υπάρχει κάποια εξέλιξη ο Νίκος Γαβαλάς είπε: «Είναι μεγάλο το βράδυ», σχολίασε χαρακτηριστικά.