Συμφωνία Ολυμπιακού-Γουλβς για Ποντένσε

Η Γουλβς επανήλθε το μεσημέρι για τον Ντανιέλ Ποντένσε και οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει οριστική συμφωνία με τον Ολυμπιακό για τον Πορτογάλο.

Συμφωνία Ολυμπιακού-Γουλβς για Ποντένσε

Το βράδυ της Κυριακής και μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ οι πληροφορίες ανέφεραν πως ο Ολυμπιακός είπε «όχι» στην πρόταση της Γουλβς για τον Ντανιέλ Ποντένσε. Οι συζητήσεις των δύο πλευρών είχαν «παγώσει» εξαιτίας διαφωνίας που υπήρχε στους όρους του συμβολαίου του.

Το μεσημέρι της Δευτέρας η Γουλβς επανήλθε και ο Ολυμπιακός κάθισε ξανά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους «λύκους». Πριν λίγη ώρα υπήρξε οριστική συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες και ο ποδοσφαιριστής παραχωρείται στους Άγγλους.

Οι συζητήσεις γίνονταν σε πολύ καλό επίπεδο από την πρώτη στιγμή και τελικά οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και ο Πορτογάλος ετοιμάζει βαλίτσες για την Αγγλία. Ποσά δεν έχουν γίνει γνωστά, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν πως το ύψος της μεταγραφής θα πλησιάσει τα 30 εκατ. ευρώ.

Ο Ποντένσε ήθελε να φύγει από την ομάδα του Πειραιά. Ήταν έτοιμος για την Αγγλία και είναι αλήθεια ότι η είδηση πως η μεταγραφή του χαλάει δεν ήχησε καθόλου καλά στα αφτιά του. Και οι «ερυθρόλευκοι» παραδέχονταν τη δυσαρέσκεια τους για τη στάση του ποδοσφαιριστή, ο οποίος πλέον ήταν με το ένα πόδι εκτός Ελλάδας.