Σε απολογία για ξενύχτι ο Ταχτσίδης

Ο διεθνής χαφ εθεάθη σε νυχτερινό κέντρο το βράδυ της Κυριακής λίγες ώρες μετά το ματς με τα Γιάννενα και κλήθηκε σε απολογία από τη διοίκηση του Ολυμπιακού.

Σε απολογία για ξενύχτι ο Ταχτσίδης

Η βαριά ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα έχει προκαλέσει μία σειρά εξελίξεων στον Ολυμπιακό. Μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους Ηπειρώτες ο Βαγγέλης Μαρινάκης έστειλε οργισμένο μήνυμα προς τους ποδοσφαιριστής της ομάδας.

Από τα λόγια του καταλάβαινε κανείς τον εκνευρισμό του για την κακή εικόνα του Ολυμπιακού. Ο ισχυρός άνδρας της πειραϊκής ΠΑΕ είχε πει μετά το ματς πως "οι παίκτες δεν κάνουν ούτε για χαρτί υγείας στο Ρέντη", ενώ συνέχιζε πως "θα σας πούμε να πάτε να πνιγείτε".

Προφανώς, όμως, οι ποδοσφαιριστές δεν αντιλήφθηκαν πλήρως τη σοβαρότητα της κατάστασης. Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης μετά την επιστροφή της αποστολής από τα Γιάννενα στην Αθήνα εθεάθη σε νυχτερινό κέντρο και διασκέδαζε σαν να μη συνέβη τίποτα.

Η κίνηση του κρίθηκε απαράδεκτη από τη διοίκηση του Ολυμπιακού λόγω της κακής εικόνας στα Γιάννενα, της ήττας από τον ΠΑΣ και των όσων ακολούθησαν αυτή. Η στιγμή δεν ήταν η κατάλληλη για να βρεθεί σε νυχτερινό κέντρο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού.

Κάπως έτσι ο Ταχτσίδης κλήθηκε σε απολογία από τη διοίκηση των «ερυθρόλευκων». Γίνεται αντιληπτό πως ο Έλληνας διεθνής βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση μετά και από αυτό το περιστατικό και πλέον θα πρέπει να θεωρείται βέβαιη η αποχώρηση του από το μεγάλο Λιμάνι.

Πάντως επί της ουσίας η άδεια των ποδοσφαιριστών έχει ξεκινήσει, αφού οι περισσότεροι ήδη έχουν φύγει από την Ελλάδα, ενώ στην Αθήνα δεν επέστρεψαν οι Κούτρης, Φορτούνης.