Μαρινάκης σε παίκτες: «Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας»

Οργισμένο μήνυμα του ισχυρού άνδρα της πειραϊκής ΠΑΕ προς τους ποδοσφαιριστές μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Μαρινάκης σε παίκτες: «Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας»

Την οργή του Βαγγέλη Μαρινάκη προκάλεσε η βαριά ήττα του Ολυμπιακού από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Μετά το τέλος της αναμέτρησης μεταφέρθηκε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Πειραιά μήνυμα του ισχυρού άνδρα της πειραϊκή ΠΑΕ.

«Κανονικά έπρεπε αντί να γυρίσετε να μείνετε όλοι εκεί διότι δεν μπορεί να είστε παίκτες του Ολυμπιακού εσείς… Αντί να σας πούμε καλές διακοπές θα σας πούμε να πάτε να πνιγείτε. Και ισχύει για όλους σας. Παίκτες και προπονητές. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στο Ρέντη και δεν φταίει κανένας άλλος, φταίω εγώ που σας πήρα και σας χρυσοπληρώνω», ανέφερε χαρακτηριστικά το μήνυμα που μεταφέρθηκε στους ποδοσφαιριστές.

Γίνεται κατανοητό μετά και από αυτό το μήνυμα ότι είναι επισφαλής η θέση και όσων έπαιξαν στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Με τον πλέον εμφατικό τρόπο ξεκαθαρίστηκε πως στην ομάδα του Πειραιά δεν θα μείνει τίποτα όρθιο. Οι αλλαγές που θα γίνουν θα είναι σαρωτικές στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας του Πειραιά. Το 3-0 με το οποίο έχασε ο Ολυμπιακός στα Γιάννενα είναι πολύ βαρύ ακόμα και τώρα σε ένα ματς που δεν είχε ενδιαφέρον.