Αστέρας Τρίπολης - Πανιώνιος 2-0: Θετικός και αρνητικός πρωταγωνιστής ο Μπαράλες (highlights)

Ο Αστέρας Τρίπολης με γκολ των Μπαράλες και Ιγκλέσιας νίκησε τον Πανιώνιο με 2-0 αλλά ο Μπαράλες αποβλήθηκε στο 93΄.

Αστέρας Τρίπολης - Πανιώνιος 2-0: Θετικός και αρνητικός πρωταγωνιστής ο Μπαράλες (highlights)

Οι Αρκάδες πήραν τα ηνία του αγώνα από την αρχή κι αφού… προειδοποίησαν τους «κυανέρυθρους» με την ευκαιρία του Κρέσπι στο 28’, προηγήθηκαν στο 35’ με πέναλτι του Μπαράλες (χέρι του Μασούρα στην προσπάθειά του να κοντρολάρει μέσα στην περιοχή).

Δείτε εδώ το 1-0 του Μπαράλες

Στο 42’ ο Αραμπούλι βρήκε δίκτυα, όμως το τέρμα του ακυρώθηκε με υπόδειξη του βοηθού για οφσάιντ. Στο 52’ ο Αστέρας «καθάρισε» τη νίκη του, με εξαιρετική κεφαλιά του Ιγκλέσιας έπειτα από φάουλ του Ριέρα.

Δείτε εδώ το 2-0 του Ιγκλέσιας

Στο 71’ ο Κρέσπι πλάσαρε πάνω στον Κότνικ, χάνοντας μοναδική ευκαιρία για το τρίτο γκολ των «κυανοκίτρινων». Στο τελευταίο εικοσάλεπτο, ο Πανιώνιος προσπάθησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι, αλλά τόσο οι Μασούρας-Αραμπούλι στο 76’, όσο και ο Σαραμαντάς στο 90’ δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Παπαδόπουλο.

Ο διαιτητής Κομίνης (Θεσπρωτίας) απέβαλλε στο 94’ με δεύτερη κίτρινη τον Μπαράλες (είχε δεχθεί την πρώτη στο 63’) για επικίνδυνο μαρκάρισμα.

MIKΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο:«Θ.Κολοκοτρώνης»
Αστέρας Τρίπολης - Πανιώνιος 2-0
Σκόρερ: 35΄Μπαράλες πεν, 52΄ Ιγγλέσιας
Διαιτητής:
Κάρτες: Κόκκινη: 93' Μπαράλες Κίτρινες: Ιγκλέσιας, Ματρικάρντι, Πασαλίδης, Κότσιρας - Παπανικολάου
Συνθέσεις

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μ. Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κότσιρας, Ματρικάρντι, Πασαλίδης, Τασουλής, Μ. Φερνάντεθ, Ιγκλέσιας (66’ Βαλιέντε), Μουνάφο, Σίτο (18’ λ.τρ. Ριέρα), Κρεσπί (78’ Λ. Φερνάντεθ), Μπαράλες.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ν. Παπαβασιλείου): Κότνικ, Ευαγγέλου, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Παπαγεωργίου (80’ Δούμτσιος), Μασούρας, Κιάκος (46’ Σαραμαντάς), Κόρμπος, Μιλόγεβιτς (46’ Παπανικολάου), Εμμανουηλίδης, Αραμπούλι.

Δείτε εδώ τα highlights του αγώνα