Μελισσανίδης σε FIFA και UEFA: «Έχετε αποτύχει»

Σκληρή κριτική άσκησε ο Δημήτρης Μελισσανίδης σε FIFA και UEFA για τα πεπραγμένα τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο αυτή την τριετία.

Μελισσανίδης σε FIFA και UEFA: «Έχετε αποτύχει»

Σκληρή κριτική άσκησε ο Δημήτρης Μελισσανίδης σε FIFA και UEFA για τα χρόνια που βρίσκονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ χαρακτήρισε αποτυχημένο το πείραμα των τελευταίων τριών ετών.

Στη συνέχεια η κουβέντα πήγε στις εκλογές της ΕΠΟ με τον Ζόραν Λάκοβιτς να αφήνει υπονοούμενα για λόμπι σε Ενώσεις. Σε εκείνο το σημείο αντέδρασε ο Δημήτρης Μελισσανίδης και ευγενικά του είπε: «Πριν τοποθετηθώ κύριε Λακοβιτς θα ήθελα μια παρατήρηση για αυτό που είπατε για λόμπι στις εκλογές της ΕΠΟ».

Συνεχίζοντας ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ είπε: «Οι εκλογές σε UEFA και FIFA πως γίνονται; Φέρνετε παπά και τραβάει κλήρο; Τα πιο ισχυρά λόμπι ειναι στις δικες σας εκλογες. Στην ΕΠΟ θα γίνουν Εκλογές κανονικά όπως ορίζει το καταστατικό της ΕΠΟ, ο νόμος και οι κανονισμοί».

Σχολιάζοντας τα όσα έχουν κάνει FIFA και UEFA στο ελληνικό ποδόσφαιρα είπε: «Βρίσκεστε στη χώρα μου τρία χρόνια. Τι έχετε κάνει; Έχετε αποτύχει. Σαν Έλληνας επιχειρηματίας και Έλληνας πολίτης δεν δέχομαι αυτή την κηδεμονία. Να συμφωνήσουμε σε όλα για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Πρώτος εγώ. Αλλά εδώ έχετε τέσσερις Έλληνες επιχειρηματίες που πληρώνουν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εσείς πληρώνεστε. Θα ήθελα περισσότερο σεβασμό απέναντι στο ελληνικό ποδόσφαιρο».