Ολυμπιακός: Απαράδεκτος ο Σεμέδο, ευτυχώς δεν πήραν τον Μπέργκ...

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί χωρίς να σκοράρει στο «Γεντί Κουλέ» ήταν για ακόμη μία φορά ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ. Και το ερώτημα είναι το εξής: Αν ο Ολυμπιακός είχε πάρει τον Μπεργκ, υπήρχε περίπτωση να έπαιζε σαν τον Ελ Αραμπί; Απαράδεκτος ο Σεμέδο

Ολυμπιακός: Απαράδεκτος ο Σεμέδο, ευτυχώς δεν πήραν τον Μπέργκ...

Αριθμοί που ζαλίζουν! Σε 28 παιχνίδια έχει 19 γκολ και 5 ασίστ. Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί είναι ο άνθρωπος – κλειδί του φετινού Ολυμπιακού. Μαζί με τον Βαλμπουενά, τον Γκιγιέρμε, τον Καμαρά και τα υπόλοιπα παιδιά έχουν οδηγήσει τον Ολυμπιακό στην κορυφή της βαθμολογίας, στους ομίλους του Champions League και τώρα στους «32» του Europa League.

Poll: Ποιους θα βάζατε στόπερ στο ματς ΑΕΚ-Ολυμπιακός;

Τον Μαροκινό επιθετικό αρκετοί τον ειρωνεύτηκαν όταν έγινε η μεταγραφή του, επειδή έπαιζε στην Αραβία. Κι υπήρχε αρκετός κόσμος που έλεγε ότι «από τον Μπεργκ πήγαμε σε έναν Ελ Αραμπί που έπαιζε στο Κατάρ». Μια ρητορική ερώτηση θα κάνουμε: Μπορείτε να φανταστείτε πού θα βρισκόταν ο Ολυμπιακός αν είχε αποκτήσει τελικά τον Σουηδό πρώην φορ του Παναθηναϊκού; Έναν Μπεργκ που επίσης έπαιζε στην Αραβία και φέτος με την Κράσνονταρ έχει με το ζόρι 5 γκολ σε 23 ματς και μονίμως είναι στα... μανταλάκια των ρωσικών εφημερίδων.

Κύπελλο Ελλάδος: Τα ζευγάρια των προημιτελικών

Ο Ελ Αραμπί και στο Ηράκλειο ήταν συγκλονιστικός. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που ώρες-ώρες απορείς με τον επαγγελματισμό του. Ένας παίκτης που έχει φουσκώσει με... πετροδόλαρα τον τραπεζικό του λογαριασμό και είναι σε μία ηλικία που δεν θα τον χαρακτήριζες «νεαρό», μπήκε και στο «χωράφι» του «Γεντί Κουλέ» και έδωσε άλλη μία ποδοσφαιρική παράσταση. Τί κι αν δεν σκόραρε;

ΟΦΗ-Ολυμπιακός 0-1: Τι είπε ο Βαρούχας για την πρώτη κίτρινη και την αποβολή Σεμέδο (vid)

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Μαροκινός φορ έκανε τα πάντα... Πάσαρε, μάρκαρε, γυρνούσε πίσω να βοηθήσει ανασταλτικά, έδινε παντού ανάσες στους συμπαίκτες του, έκοβε, έραβε και σε λίγο θα έκανε και τον... τερματοφύλακα. Το μόνο που του έλειπε ήταν το γκολ. Όμως, δικό του γκολ ήταν αυτό του Καμαρά, γιατί αν δεν πίεζε εκείνος τον Γιαννούλη, ο Αφρικανός χαφ δεν θα έβλεπε ποτέ το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ.

Ο αντι-Σεμέδο δεν είναι η μόνη ανάγκη για ΟΑΚΑ

Ο Ελ Αραμπί από αγωνιστική σε αγωνιστική κάνει τον Μαρτίνς και τους συμπαίκτες του να νιώθουν τόσο ασφαλείς που ειλικρινά κάθε Κυριακή θα πρέπει να πηγαίνουν στην εκκλησία να του ανάβουν μία λαμπάδα για να είναι 100% υγιής.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστήκόσμημα και πλέον τα λόγια και οι λέξεις έχουν στερέψει. Ο Ολυμπιακός πέτυχε διάνα με την επιλογή του.

Κι ένα μεγάλο «μπράβο» στον Μαρτίνς που εξ αρχής έδειχνε ότι δεν «ψηνόταν» με την προοπτική του Μπεργκ. Μόλις έπεσε το όνομα του Ελ Αραμπί στο τραπέζι, ο Πορτογάλος τεχνικός είπε αμέσως το «ναι». Προφανώς κάτι ήξερε...

ΟΦΗ - Ολυμπιακός 0-1: Αποβλήθηκε μετά το τέλος του αγώνα ο Σεμέδο, χάνει το ντέρμπι με την ΑΕΚ (vid)

ΥΓ: Ό,τι και να πεις για την ενέργεια του Σεμέδο με το «ball boy» είναι λίγο. Δεν στεκόμαστε καν στο ότι θα χάσει το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Αυτό είναι το λιγότερο. Δεν στεκόμαστε καν στο γεγονός ότι σε ορισμένα παιχνίδια μπαίνει χαλαρός και έως το πρώτο 20λεπτο δείχνει μία εικόνα με εμφανέστατα σημάδια έλλειψης συγκέντρωσης. Η ενέργειά του όμως με το «ball boy», ειλικρινά δεν έχει καμία εξήγηση... Δεν ξέρουμε γιατί «κόλλησε» το μυαλό του. Απαράδεκτος!