Βόλος - ΑΕΚ 1-3: Εύκολο «διπλό» πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (highlights)

Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη, που την διατηρεί σε απόσταση ασφαλείας από τον 4ο Παναθηναϊκό, πέτυχε η ΑΕΚ στον Βόλο, για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1.

Βόλος - ΑΕΚ 1-3: Εύκολο «διπλό» πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (highlights)

H ομάδα του Μάσιμο Καρέρα επικράτησε 3-1 του Βόλου και πάει με καλή ψυχολογία στο ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής (26/1) με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Λόπες και Αλμπάνης ξεχώρισαν από τους νικητές, ενώ το ντεμπούτο του έκανε και ο Ντάμιαν Σιμάνσκι.

Το σκορ άνοιξε με κεφαλιά ο Οικονόμου στο 9΄μετά από κόρνερ του Λόπες, ενώ ο Αλμπάνης έδωσε στην Ένωση προβάδισμα δύο τερμάτων στο 25΄ μετά από αντεπίθεση και σοβαρό λάθος του Φεράρι.

Το 0-3 έκανε ο Κλωναρίδης στο 52΄ από νέα ασίστ του Λόπες, ενώ ένα λεπτό πριν από τη συμπλήρωση του 90λεπτου, ο Γκουαροτσένα με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-3, στην πρώτη (!) τελική προσπάθεια της ομάδας του Βόλου.

TA HIGHLIGHTS ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΒΟΛΟΣ - ΑΕΚ 1-3

ΒΟΛΟΣ – ΑΕΚ 1-3

Διαιτητής: Τσαγκαράκης
VAR: Τζοβάρας
Κίτρινες:
Βαγγέλης Οικονόμου, Ζοάο, Διαμαντής – Βράνιες, Σβάρνας

BΟΛΟΣ (Αλμπέρτο Γκαγέγο): Γκαραβέλης, Διαμαντής, Κανταμουρό (28΄ Βαγγέλης Οικονόμου), Δημόπουλος, Ντεντάκης, Φεράρι (69΄ Γέντρισεκ), Τσοκάνης, Ζοάο (46΄ Τόρες), Μπαλογιάννης, Μουνίθ, Γκουαροτσένα

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Μπάρκας, Σβάρνας, Μάριος Οικονόμου, Βράνιες (80΄ Βασιλαντωνόπουλος), Λόπες, Μπακάκης, Σιμόες, Σιμάνσκι (79΄ Μπότος), Σαμπανάτζοβιτς, Αλμπάνης, Κλωναρίδης (61΄ Ντέλετιτς)