Γουλβς – Ποντένσε: Από πέρσι έμοιαζε ως ο πιθανότερος προορισμός!

Τον Απρίλιο του 2019 είχαν προκύψει ξαφνικά πληροφορίες από την Αγγλία που ήθελαν τους «λύκους» να ενδιαφέρονται για τον Πορτογάλο άσο του Ολυμπιακού. Διαβάστε στο fosonline.gr τι είχε συμβεί στα τελειώματα της περσινής σεζόν.

Γουλβς – Ποντένσε: Από πέρσι έμοιαζε ως ο πιθανότερος προορισμός!

Ο Ντάνιελ Ποντένσε με ποσό – ρεκόρ ετοιμάζει βαλίτσες για την Αγγλία και την Γουλβς. Όταν έγινε γνωστό το μεσημέρι της Δευτέρας (20/1) το όνομα των «λύκων» δεν προκάλεσε και έκπληξη. Άλλωστε, είναι γνωστές οι σχέσεις που έχει ο μάνατζερ του Πορτογάλου με την αγγλική ομάδα.

Ο Ζόρζε Μέντες έχει κάνει «χρυσές δουλειές» στην Γουλβς. Όχι μόνο με τους δικούς τους πελάτες που είναι οκτώ, αλλά και με ποδοσφαιριστές που δεν ανήκουν στο πελατολόγιό του. Κατά συνέπεια, ήταν αναμενόμενο ότι η πρώτη πρόταση που θα ερχόταν από το Νησί, θα ήταν από την Γουλβς.

Από πέρσι μάλιστα είχαν αρχίσει κάτι περίεργες… διεργασίες. Είναι χαρακτηριστικό ότι όταν το θέμα της ενεργοποίησης της οψιόν αγοράς του Ζοσέ Σα ήταν στον «αέρα», από την Αγγλία είχαν ξεκινήσει να διαρρέουν διάφορες πληροφορίες ότι η Γουλβς θέλει τον Ποντένσε, κάτι που το είχαμε επισημάνει και στο fosonline.gr τον Απρίλιο του 2019 (σ.σ. μπείτε στο link παρακάτω).

Ολυμπιακός: Όλο το παρασκήνιο της υπόθεσης Ποντένσε - Γουλβς!

Τότε, αρκετοί πίστευαν ότι ήταν… μυθεύματα, ωστόσο, μερικούς μήνες αργότερα και ενώ ο Σα είχε υπογράψει το νέο του συμβόλαιο στον Ολυμπιακό, από το Νησί προέκυπτε ότι κατά κάποιο τρόπο είχε λειτουργήσει εκείνη η ιστορία περί Γουλβς – Ποντένσε ως «μοχλός πίεσης» από τον Μέντες για να βρεθεί η «χρυσή τομή» με τον Σα (επίσης έχει ατζέντη τον Μέντες).

Βέβαια, σε αυτό το σημείο οφείλουμε να επισημάνουμε ότι όλα αυτά τα διέψευδε κατηγορηματικά ο Μέντες. Έλεγε ότι ποτέ δεν θα έκανε τέτοιο «παιχνίδι» στον Ολυμπιακό, καθώς έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Γιάννη Βρέντζο.

Όπως και να ‘χει πάντως, πέρσι η Γουλβς έστω και από σπόντα είχε εμφανιστεί ως «μνηστήρας» του Ποντένσε και τελικά εννιά μήνες αργότερα, όλα δείχνουν ότι ο «γάμος» θα γίνει.

Η αντίδραση των οπαδών της Γουλβς στο Twitter για τη μεταγραφή του Ποντένσε

«Λέει το ναι ο Ολυμπιακός στη Γουλβς για Ποντένσε»