«Λέει το ναι ο Ολυμπιακός στη Γουλβς για Ποντένσε»

Έχει βουίξει η Αγγλία πως τελειώνει άμεσα η μεταγραφή του Ντανιέλ Ποντένσε στη Γουλβς. Ο ρόλος του Ζόρζε Μέντες στη μεγάλη μεταγραφή.

«Λέει το ναι ο Ολυμπιακός στη Γουλβς για Ποντένσε»

Εδώ κι αρκετές ημέρες κάτι «ψηνόταν» με τον Ντανιέλ Ποντένσε. Όλες οι πληροφορίες έκαναν λόγο για σοβαρό ενδιαφέρον από την Αγγλία. Οι Ιταλοί είχαν βάλει στο… κόλπο και τη Νάπολι, αλλά από την πρώτη στιγμή είχε φανεί πως δεν ήταν κάτι το σοβαρό. Όσοι γνώριζαν έκαναν λόγο για σοβαρό ενδιαφέρον από τη Βρετανία.

Η Γουλβς δίνει μέχρι και 30 εκατομμύρια για τον Ποντένσε!

Η Γουλβς είναι η ομάδα που έχει χτυπήσει την πόρτα στην πλατεία Αλεξάνδρας για τον «κοντό». Για τους «λύκους» είχε ακουστεί ξανά πως τους ενδιαφέρει ο Πορτογάλος εξτρέμ. Τώρα, όμως, ωρίμασαν οι συνθήκες και το ενδιαφέρον έχει επισημοποιηθεί στον Ολυμπιακό. Η πρόταση έχει φτάσει από τη Γουλβς και φτάνει τα 25 εκατ. ευρώ, ενώ το πιθανότερο είναι πως θα αγγίξει τα 30.

Σε ένα τέτοιο ποσό είναι πολύ δύσκολο να πει κανείς «όχι», ενώ εκείνο που διέρρεε τις προηγούμενες ημέρες ήταν πως είχε γίνει πολύ υψηλή πρόταση και στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Η Γουλβς του έχει προσφέρει ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο για να τον δελεάσει να φύγει από τον Ολυμπιακό.

Τετ α τετ Μαρινάκη, Μαρτίνς

Όσο περνάνε οι ώρες τόσο φουντώνει η φημολογία πως Ολυμπιακός και Γουλβς είναι πολύ κοντά σε συμφωνία. Ο ρόλος του Ζόρζε Μέντες σε αυτή τη μεταγραφή είναι κάτι παραπάνω από σημαντικός. Ο ατζέντης του διεθνούς εξτρέμ έχει επιρροή στον Ολυμπιακό, αλλά έχει πολύ μεγάλη επιρροή και στη Γουλβς.

Μη ξεχνάμε πως από τον συγκεκριμένο αγγλικό σύλλογο μετακόμισε στον Πειραιά ο στόπερ Ροντερίκ Μιράντα, ενώ ο Ρουί Πατρίτσιο πήγε στη Γουλβς μετά το «πέσιμο» των οπαδών της Σπόρτινγκ στο προπονητικό κέντρο που ανάγκασε και τον Ποντένσε να φύγει. Δεν είναι λοιπόν δύσκολο να επιτευχθεί συμφωνία και οι Άγγλοι θεωρούν πως έχουμε μπει στην τελική ευθεία.

Ο Ολυμπιακός μπορεί πριν μερικούς μήνες να ανανέωσε το συμβόλαιο του Πορτογάλου, αλλά δεν μπορεί να πει «όχι» σε αυτή την πρόταση. Ούτε ο παίκτης μπορεί να αρνηθεί το μεγάλο συμβόλαιο που του έχουν προσφέρει οι Άγγλοι. Οι εξελίξεις τρέχουν στο θέμα του Ποντένσε και τις επόμενες αναμένεται να κλείσει το θέμα. Στην Αγγλία μιλούν για άμεσο ταξίδι του ποδοσφαιριστή στο Νησί για να τελειώσει τη μεταγραφή. Από τον Ολυμπιακό ακόμα δεν υπάρχει κάποια τοποθέτηση για το σοβαρό θέμα που υπάρχει με τον Πορτογάλο.