Ολυμπιακός: Έφυγε ο Μποτία

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός από το μεσημέρι της Κυριακής «πέταξε» για την πατρίδα του.

Ολυμπιακός: Έφυγε ο Μποτία

Την Παρασκευή τελείωσε οριστικά η συνεργασία του Ολυμπιακού με τον Αλμπέρτο Μποτία. Το συμβόλαιο του Ισπανού στόπερ έληγε στο τέλος Ιουνίου και ενημερώθηκε από την πειραϊκή ΠΑΕ πως δεν θα ανανεωθεί. Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός πέρασε την Παρασκευή το μεσημέρι από την πλατεία Αλεξάνδρας όπως σας είχε γράψει το fosonline.gr για το τυπικό της υπόθεσης.

Ο Αλμπέρτο Μποτία από το μεσημέρι της Κυριακής δεν βρίσκεται καν στην Ελλάδα. Μέσω των social media ενημέρωσε πως έφυγε από τη χώρα μας και επέστρεψε στην πατρίδα του. Όλα δείχνουν πως εκεί θα συνεχίσει την καριέρα του ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός. Ήδη υπάρχουν δημοσιεύματα που θέλουν την Εσπανιόλ και τη Ρεάλ Σοσιεδάδ να τον έχουν στο… στόχαστρο τους.

Στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό ήρθε το 2014 και σε αυτό το διάστημα φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα 67 φορές, ενώ πέτυχε 8 γκολ. Ο Μποτία έφτασε στο σημείο να είναι και ο πρώτος αρχηγός των «ερυθρόλευκων». Η καριέρα του στους Πειραιώτες έφτασε στο τέλος της και πλέον θα αναζητήσει αλλού την επόμενη ομάδα του.