Οριστικά παρελθόν και ο Μποτία

Ο Ισπανός στόπερ βρέθηκε και αυτός πριν λίγη ώρα στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός και οριστικοποιήθηκε πως δεν θα συνεχίσει την καριέρα του με τα ερυθρόλευκα.

Οριστικά παρελθόν και ο Μποτία

Το κύμα αποχωρήσεων συνεχίζεται στον Ολυμπιακό. Ο Κέβιν Μιραλάς πριν λίγη ώρα υπέγραψε τη λύση του εξάμηνου δανεισμού του, όμως, δεν είναι ο μοναδικός που τελειώνει οριστικά σήμερα.

Στα γραφεία της πειραϊκής ΠΑΕ βρέθηκε πριν λίγη ώρα και ο Αλμπέρτο Μποτία. Ο Ισπανός στόπερ των «ερυθρόλευκων» είχε συνάντηση και αυτός με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Σε αυτή οριστικοποιήθηκε πως δεν υπάρχει πρόθεση να συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Πρόκειται για μία εντελώς διαφορετική περίπτωση, αλλά σαφώς πιο απλή. Το συμβόλαιο του Μποτία έληγε τον ερχόμενο Ιούνιο και απλά ο Ολυμπιακός δεν προχωράει στην ανανέωση του. Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός ήρθε στον Πειραιά το 2014 και έφτασε στο σημείο να είναι ακόμα και ο πρώτος αρχηγός του Ολυμπιακού.

Το γεγονός πως ο Μποτία αποχωρεί δεν εκπλήσσει, διότι το τελευταίο διάστημα ήταν κάτι το αναμενόμενο. Από την ημέρα που έφυγε ο Όσκαρ Γκαρθία ο 29χρονος στόπερ δεν έχει παίξει ούτε σε ένα ματς και μονίμως είναι εκτός αποστολής. Δεν θα παίξει ούτε στα Γιάννενα, αφού μετά τη συνάντηση που είχε πριν λίγη ώρα στα γραφεία της ΠΑΕ οριστικοποιήθηκε η αποχώρηση του.

Πριν λίγες ημέρες είχε περάσει από την πλατεία Αλεξάνδρας μαζί με τον μάνατζερ του και τον πατέρα και είχαν συζητήσει κάποια διαδικαστικά θέματα όπως είχε αποκαλύψει το «ΦΩΣ». Να σημειώσουμε πως στην πειραϊκή ΠΑΕ βρίσκεται συνεχώς τις τελευταίες ημέρες ο Γιάννης Βρέντζος γεγονός που δείχνει πως ο προγραμματισμός «τρέχει» και το επόμενο διάστημα θα είναι «καυτό».