Βαλμπουενά: «Αξίζει μεγαλύτερο πρωτάθλημα ο Τσιμίκας»!

Τι είπε ο έμπειρος Γάλλος μεσοεπιθετικός για τα σενάρια μεταγραφής του συμπαίκτη του, αλλά και για το ματς με τον Άρη και τον τίτλο.

Βαλμπουενά: «Αξίζει μεγαλύτερο πρωτάθλημα ο Τσιμίκας»!

Στη κάμερα της NOVA μίλησε ο Ματιέ Βαλμπουενά. Αναφέρθηκε τόσο στα σενάρια μεταγραφής του Κώστα Τσιμίκα, όσο και στο παιχνίδι κόντρα στον Άρη.

Για την παρουσία του: «Είμαι χαρούμενος που η ομάδα σε καλό δρόμο, βοηθάω την ομάδα, με βοηθάει κι αυτή. Τα στατιστικά δείχνουν ότι πάω καλά, αλλά σημαντικότερο είναι ότι πάει καλά η ομάδα».

Για τις επιστροφές των βασικών παικτών: «Με την επιστροφές είμαστε χαρούμενοι, θέλουμε ότι όλη ομάδα να είναι πλήρης. Ο κοινός μας στόχος είναι ο τίτλος. Περιμένουμε λοιπόν να είμαστε όλοι fit και να βοηθήσουμε όλοι για τους στόχους».

Για τη συνεργασία του με τον Ελ Αραμπί και τα γκολ που προκύπτουν: «Δουλεύουμε πολύ στην προπόνηση, λεπτομέρειες που έχουν σημασία και είναι σημαντικό ότι αυτά βγαίνουν και στο γήπεδο. Θα συνεχίσουμε τη δουλειά. Πολύ καλή ομάδα ο Άρης, δεν θα είναι εύκολο. Τώρα όμως θα Έχουμε τον κόσμο μας, είναι διαφορετικό. Όμως ο Άρης είναι ποιοτική ομάδα, νίκησε τον ΠΑΟΚ, αλλΆεμείς στην έδρα μας είμαστε πιο δυνατόι. Θα γίνει ένα ωραίο ματς»

Για τον Φορτούνη: «Σίγουρα θα μας βοηθήσει, όμως πρέπει να του δώσουμε χρόνο. Ο τραυματισμός ήταν σοβαρός. Ίσως χρειαστεί λίγο περισσότερο χρόνο. Είναι ο αρχηγός μας, ανυπομονούμε να γυρίσει, αλλά πρέπει να είμαστε υπομονετικοί».

Για τον κόσμο: «Είναι υπέροχοι, παθιασμένοι, μας ακολουθούν παντού. Είμαστε χαρούμενοι που τους ανταποδίδουμε την χαρά,. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος ο Ολυμπιακός με υπέροχο κόσμο, ελπίζουμε να τους δώσουμε τη χαρά για το πρωτάθλημα»

Για τον Τσιμίκα: «Δεν τον ήξερα, αλλά όταν τον γνώρισα κατάλαβα πόσο σημαντικός είναι για άμυνα και επίθεση. Νομίζω ότι θα είναι δύσκολο να τον κρατούσε ο Ολυμπιακός, δικαιούται και ο ίδιος να πάει σε μεγαλύτερο πρωτάθλημα. Τον συμβουλεύω να συνεχίσει να δουλεύει. Το ποδόσφαιρο είναι απαιτητικό, αν συνεχίσει να δουλεύει, πιστεύω ότι μπορεί να φτάσει πάρα πολύ ψηλά».