Άρης: Χωρίς Γκάμα και Σάσα με Ολυμπιακό

Οι Μπρούνο Γκάμα και Λούκας Σάσα δεν θα αγωνιστούν στο παιχνίδι του Άρη με τον Ολυμπιακό, την ερχόμενη Κυριακή.

Άρης: Χωρίς Γκάμα και Σάσα με Ολυμπιακό

Ο Μπρούνο Γκάμα δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι του Άρη με τη Ξάνθη, αφού είχε μείνει εκτός αποστολής από τον Μίκαελ Ένινγκ. Ο Πορτογάλος δηλώθηκε να εκτίσει την τιμωρία μίας αγωνιστικής στο παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Το ίδιο συνέβη και με τον Λούκας Σάσα, ο οποίος επίσης θα εκτίσει την τιμωρία του στο παιχνίδι με τους Πειραιώτες.

Ο Μπρούνο Γκάμα, πάντως ταλαιπωρείται και από τραυματισμό, αφού έχει αισθανθεί ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα θεραπειών. Ούτως ή άλλως δύσκολα θα ήταν στη διάθεση του προπονητή του για το κυριακάτικο ματς.

Ένινγκ: «Αποφάσεις που δημιουργούν απορία»

Κατά τα άλλα ο Μίκαελ Ένινγκ στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς με τη Ξάνθη τόνισε πως η ομάδα του ήθελε την πρόκριση, ενώ από την άλλη στάθηκε και στην κακή διαιτησία στα δύο ματς με τη Ξάνθη.

«Στόχος ήταν η πρόκριση και το έχουμε πετύχει. Βάσει του τι κάναμε στον πρώτο αγώνα καταλάβαμε ότι στο Κύπελλο όλα ξεκινούν από την αρχή. Η ομάδα βρέθηκε πίσω στο σκορ κι αυτό το γκολ ξύπνησε την ομάδα η οποία έδειξε χαρακτήρα και ότι σ’ αυτό το γήπεδο μπορούμε να κερδίσουμε τον καθένα. Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας γιατί κάναμε καλό παιχνίδι».

Όσον αφορά στη διαιτησία είπε: «Δεν είναι μόνο οι σημαντικές αποφάσεις οι οποίες μπορεί να είναι λανθασμένες αλλά και η απορία που δημιουργούν οι μικρές αποφάσεις στη διάρκεια ενός αγώνα. Εγώ λέω στην ομάδα ότι πρέπει πάντα να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας, να μην ασχολούμαστε με οτιδήποτε άλλο αν και είναι αλήθεια ότι είναι δύσκολο να διατηρήσεις τη συγκέντρωσή σου όταν βλέπεις λανθασμένες αποφάσεις με ένα οφ σάιντ ή μ’ ένα πέναλτι».