«Το PAOK TV δεν φοβάται να δείξει τα πάντα!»

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ απάντησαν σε όσους υποστηρίζουν πως το PAOK TV δεν καλύπτει σωστά τις μεταδόσεις των αγώνων της ομάδας.

«Το PAOK TV δεν φοβάται να δείξει τα πάντα!»

Μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ με 1-0 οι «κιτρινόμαυροι» εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια τους για τη διαιτησία του αγώνα.

Μάλιστα υπήρξαν ορισμένοι που σχολίασαν αρνητικά το PAOK TV και τον τρόπο με τον οποίο καλύπτει τα παιχνίδια.

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 1-0: Από το ριπλέι του PAOK ΤV λείπει το επιθετικό φάουλ του Σβιντέρσκι! (highlights)

Η απάντηση του PAOK TV στην ιστοσελίδα του καναλιού: «To 2020 άρχισε με ντέρμπι στην Τούμπα. Με τον ΠΑΟΚ νικητή και την τεχνητή τοξικότητα του 2019 να συνεχίζεται δίχως να έχει αλλάξει τίποτα. Θέμα συζήτησης και το PAOK TV που ως κάτι καινούριο που αλλάζει τα δεδομένα, τρομάζει.

Την ώρα που αντίπαλοι στήνουν επικοινωνιακή προπαγάνδα και ψάχνουν να βρουν ψεγάδια στην παραγωγή ξεχνώντας δικές τους κάμερες που, βολικά, δεν λειτουργούν, τη στιγμή που σκεπτικιστές προσπαθούν - φανερά ή κρυφά - να βρουν πως λειτουργεί για να το αντιγράψουν ως μοναδική λύση σε αδιέξοδα που έρχονται, όταν ουδέτεροι προσπαθήσουν να πείσουν τον κόσμο πως το project δεν λειτουργεί, το PAOK TV ακολουθεί το δικό του δρόμο.

Δεν φοβάται να δείξει τα πάντα, δίνει τηλεοπτικό χρόνο στους φιλοξενούμενους ακόμα κι αν αυτοί αρνούνται για λόγους πολιτικής, ανεβάζει το επίπεδο παραγωγής, αυξάνει συνεχώς τους συνδρομητές του, επενδύει χρόνο και πόρους στην ανάπτυξή του και ήδη ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν που θα το βρει ακόμα πιο δυνατό κι έτοιμο να παρουσιάσει κάτι ακόμα πιο φρέσκο... Κόντρα στην ΑΕΚ η Full HD μετάδοση περιελάμβανε 16 κάμερες, ανάμεσα στις οποίες ήταν και η wired cam, ενώ το drone με live εικόνα κάλυπτε την Τούμπα από ψηλά. Το PAOK TV ήρθε για ν' αλλάξει τα δεδομένα...»

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας