Κατρακυλάει η Ξάνθη προς υποβιβασμό, μετά την ΕΕΑ, σύμφωνα με τους book

Οι book βλέπουν την Ξάνθη να παραπαίει, μετά τα στοιχεία που εκτέθηκαν στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και την έχουν τρίτο φαβορί για τον υποβιβασμό. Οι αποδόσεις, πριν και μετά...

Κατρακυλάει η Ξάνθη προς υποβιβασμό,  μετά την ΕΕΑ, σύμφωνα με τους book

Πριν από την εκδίκαση της υπόθεσης ΠΑΟΚ – Ξάνθης και το ζήτημα του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της ΠΑΕ Ξάνθη από την ΕΕΑ (Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού) η στοιχηματική εταιρεία «Stoiximan» στην κατηγορία «Τερματισμός στις δύο τελευταίες θέσεις» είχε απόδοση 20.00 στους Ακρίτες.

Ο Κούγιας αποκαλύπτει με στοιχεία την αγορά της Ξάνθης από τον Σαββίδη

Όμως, μετά την αναβολή της εκδίκασης και τα όσα αποκαλύφθηκαν από τα ΜΜΕ , αλλά και στην αίθουσα της ΕΕΑ, οι book της συγκεκριμένης εταιρείας έριξαν τη Ξάνθη σε απόδοση 5.00. Αντιστρόφως ανάλογες είναι οι αποδόσεις για να τερματίσει στις 6 πρώτες θέσεις και να παίξει στα πλέι οφς.

Ποιος είναι ο πρώην σερβιτόρος Ιωάννης Καλπαζίδης, που αγόρασε τις εγκαταστάσεις της Ξάνθης (vid)

Θυμίζουμε πως αν αποδειχθεί ότι οι εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Ξάνθης ανήκουν σε εταιρεία συμφερόντων του Ιβάν Σαββίδη τότε οι οι ποινές θα είναι καταδικαστικές για τις δύο ομάδες, που θα βρεθούν αντιμέτωπες με το φάσμα του υποβιβασμού ή της αποβολής από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα.

Που βρέθηκαν τα 10 εκατ. ευρώ για την εξαγορά των εγκαταστάσεων της Ξάνθης (vid)

H ΞΑΝΘΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΕΑ

Η ΞΑΝΘΗ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΕΑ