Το μπλέξιμο με Τσιμίκα, Κούτρη και Νάπολι

Τι ακριβώς συνέβη και οι δύο αριστεροί μπακ του Ολυμπιακού βρέθηκαν ή βρίσκονται στο στόχαστρο των «παρτενοπέι».

Το μπλέξιμο με Τσιμίκα, Κούτρη και Νάπολι

Τα έκαναν… μούσκεμα τα ιταλικά ΜΜΕ; Έως και πριν από μερικές μέρες γνωρίζαμε ότι η Νάπολι εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Λεονάρντο Κούτρη. Μάλιστα, υπήρχαν και ορισμένες πηγές από την Ιταλία που δεν απέκλειαν το ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός να έχει μιλήσει με τους «παρτενοπέι».

Χθες (9/1) προέκυψε η πληροφορία που ήθελε τη Νάπολι να εξετάζει τελικά την περίπτωση του Τσιμίκα και πώς κακώς γράφτηκε στον ιταλικό Τύπο ότι ο Κούτρης ήταν ο στόχος της ομάδας του Κώστα Μανωλά.

Τι ακριβώς συνέβη και είχαμε αυτό το… αλαλούμ; Και τα δύο γεγονότα είναι πέρα για πέρα αληθινά! Η Νάπολι εξέτασε την περίπτωση του Κούτρη και εξετάζει και την περίπτωση του Τσιμίκα. Πώς συνέβη αυτό; Κι όμως συνέβη, όσο απίστευτο κι αν ακούγεται...

Αρχικά η πληροφόρηση που είχαμε ήταν ότι ο νέος τεχνικός των «παρτενοπέι», Τζενάρο Γκατούζο είναι «ερωτευμένος» με τον Κούτρη. Ωστόσο, είχαν τους ενδοιασμούς τους οι άνθρωποι της Νάπολι, επειδή δεν έχει πολύ χρόνο συμμετοχής τη φετινή σεζόν.

Κάπως έτσι ορισμένοι εντός της διοίκησης της Νάπολι, πρόκριναν την περίπτωση του Τσιμίκα που έχει ξεχωρίσει στη φετινή πορεία του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Κατά συνέπεια δεν ήταν και τόσο μπλεγμένη η κατάσταση όπως την παρουσίασαν οι Ιταλοί. Ούτε γράφτηκε κάποιο ψέμα ή έγινε κάποιο λάθος στις ιταλικές αναφορά για Κούτρη. Απλώς, η Νάπολι κοιτάζει έντονα την αγορά του… Ρέντη!